به روزشده : ۱ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۳:۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۱ | نسخه چاپی

۲۴۴ هزار نفر اسم و فامیل غلط به دولت دادند

اقتصاد کلان - بیش از 244 هزار نفر از شرکت کنندگان در طرح جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوارها هویت فردی خود را غلط اعلام کردند.

محمد مدد، رییس مرکز آمار ایران در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی دولت گفت: تاکنون61 میلیون و 107 هزار و 796 نفر در قالب 17 میلیون و 49 هزار و 854 خانوار در طرح جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوارها شرکت کرده اند که نتایج راستی آزمایی با پایگاه ثبت احوال (هویت افراد) نشان می دهد که 99 و 6 دهم درصد افراد شرکت کننده اطلاعات را به درستی اعلام کرده اند.

به گزارش خبرآنلاین، بر این اساس 4 دهم درصد معادل 244 هزار و 431 نفر از شرکت کنندگان در طرح دولت، اطلاعات فردی خود از قبیل نام و نام خانوادگی، نام پدر و مادر، تاریخ و محل تولد، شماره شناسنامه و کد ملی خود را اشتباه اعلام کرده اند.

ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 3 + 4
ارسال نظر
36255
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 3 + 4
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...