روح الله حسینیان سه شنبه شب در مسجد اهل بیت (ع) قم گفت: مباحثی که در متن استعفاء خود نوشتم از روی صداقت بود

به‌ گزارش خبرآنلاین، بخش‌های مهم سخنان حسینیان در این جلسه بدین شرح است:

1-سه ماه قبل از برپایی فتنه اخیر، ایران به عنوان ابرقدرتی درمنطقه در حال تثبیت جایگاه خود بود و دنیا، آمریکا و اروپا آن‌را به رسمیت شناخته بودند.

2-هنوز انتخابات به طور رسمی پایان نپذیرفته بود که آقای موسوی در یک حرکت بی‌سابقه در ساعت 10 شب مصاحبه خبری تشکیل داد و در آنجا خود را با تعداد آرای بالا رییس‌جمهور رسمی کشور معرفی کرد، این درحالی بود که آنها می دانستند با گزارش‌هایی که از شمارش صندوق‌ها در روستاها و برخی شهرهای کوچک به ستاد آنها آمده بود، احمدی نژاد حداکثر آرا را به خود اختصاص داده است.

3-رهبری با صبر و حوصله تلاش کرد اگر شبهه‌ای وجود دارد برای مردم آشکار شود، اما در مجموعه اعتراضاتی که به اصل انتخابات از سوی کاندیدای معترض شد حتی یک مورد هم منطقی نبود. برای مثال عنوان کردند چگونه ممکن است در شمیرانات تعداد رای دهنده بیشتر از تعداد آمار ثبت احوال باشد؛ درحالی که در دوره قبل در همین منطقه 800 درصد نسبت به قبل شرکت‌کننده داشته است که دلیل آن وجود افراد غیربومی درمنطقه است.

4-آرزوی ما این است و خواهد بود که آقای هاشمی رفسنجانی همواره یار رهبری و یار انقلاب باشند، اما متاسفانه باید گفت که ایشان در ماه های اخیر تعزیه گردان جریان معترض شدند.

5-من به عنوان یک فرد مطلع عرض می‌کنم با وجود انتقاداتی که به احمدی‌نژاد وارد است مثل وجود افرادی چون مشایی، اما باید پذیرفت در این دوره دست‌های زیادی از بیت‌المال قطع شد و باندهای زیادی که اشرافیت در آنها فرهنگ شده بود و در درون حکومت شکل گرفته بودند متلاشی شدند، هم‌چنین منافع مادی بسیاری به خطر افتاد. به عنوان نمونه در زمان میرحسین موسوی بخشنامه شده بود که وزرا مادام‌العمر حقوق وزارت بگیرند، ولی احمدی‌نژاد مقابله کرد و گفت هرکس در کشور مشغول خدمت باشد، حقوق می‌گیرد. همه اینها در مجموع باعث شد یک دشمنی مشترک در داخل علیه او شکل بگیرد و شعار نه به احمدی‌نژاد در انتخابات سازماندهی شود.

6-بعد از سخنان مقام معظم رهبری در نمازجمعه تهران ، عده‌ای به کارهای خود ادامه دادند و مجمع روحانیون مبارز نیز برای حضور مردم در تجمعات بیانیه داده بود. به یکی از اعضای مجمع روحانیون گفته بودم اگر من قاضی بودم این اعلامیه را محاربه با خداوند می‌دانستم و کسانی را که این بیانیه را تکذیب نکرده باشند، نیز مسوول می‌دانستم.

7-جریان معترض از شعار ابطال انتخابات که در ماههای اول سر می‌داد عقب‌نشینی کرده‌.آنها در جدیدترین جلسه با تحلیل اوضاع خود بیان کردند ما به واسطه برگزاری تجمعات مختلف و عنوان شعارهای ساختار شکنانه و جریان‌های روز عاشورا پایگاه اجتماعی خود را از دست داده‌ایم، با راهپیمایی روز 9 دی ماه نیز جایگاه رهبری مشخص شد؛ حال تنها راهی که می‌تواند جلوی ریشه‌کن شدن اصلاحات را بگیرد آن است که به رهبری نامه بنویسیم و اظهار پشیمانی کنیم و خواهان یک وحدت و گذشت از سوی رهبری باشیم.

8-آن آقایی که در پرتو ولایت ، عضوی از حاکمیت است امروز وکیل تسخیری جریان چپ شده و از آنها دفاع و آنان را تبرئه می‌کند.

9- نماینده مجلس نامه‌ای را به رئیس مجلس نوشتند و در آن نامه عزل محتشمی‌پور ، کسی که کمیته صیانت از آرا را تشکیل داد، کسی که مسئله تقلب را بعد از انتخابات مطرح کرد، به عنوان رییس کمیته دفاع مجلس خواستار شدند که با بی‌اعتنایی رییس مجلس روبه رو شد، از این رو تصمیم گرفتم تا شوکی به مسئولان وارد شود که رهبری ادامه این کار را نپسندیدند و من هم تابع رهبری‌ام و با نظر ایشان انصرافم را پس گرفتم و با تمام قدرت و تازه نفس‌تر از همیشه به جنگ دشمنان ادامه خواهم داد.

10-آن چه من در اعلامیه انصراف خود نوشتم از سر صداقت بود و از طرفی متن آن هم رسالتی بر عهده داشت که شوکی را در بین مسئولان و جامعه وارد کند، که تا کی باید وارد مبادلات سیاسی یک طرفه شویم؟

کد خبر 38661

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۲۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
    0 0
    یکم یواش کجا با این عجله آقای دلسوز. نفرت از کلامت میبارد و این هیچ ارتباطی با رفتار انسانهای خدا ترس ندارد
  • بدون نام IR ۱۳:۵۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
    0 0
    از اول هم معلوم بود اين كاره نيست
  • بدون نام IR ۱۵:۱۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
    0 0
    واقعا که چه شکی وارد شد!!!!!!!!!!
  • رضا IR ۲۱:۳۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۱
    0 0
    چرا فکر می کنید فقط تشخیص شما درست است و بقیه تعطیل هستند ؟ اگر کمی قرآن می خواندید می فهمیدید که خداوند چه نامی بر شما نهاده است کاش بجای این همه پرحرفی قدری هم می اندیشیدید تا خداوند هم در عوض پاداشی مانند قدرت تفکر به شما عطا می فرمود انشاءالله ...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین