به روزشده : ۴ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۶:۱۱ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۸ | نسخه چاپی

توشیبا، بازار گوشی‌های همراه را شگفت‌زده می‌کند

سایر مطالب - توشیبا با معرفی محصولات جدیش به بازار گوشی همراه، آی‌فون اپل و اچ.تی.سی را به چالش کشیده است.

آزاده پارساپور: توشیبا به تازگی ورود گوشی همراه جدیدش را به بازار اعلام کرد. گرچه این گوشی تا تابستان در دسترس عموم قرار نمی‏گیرد، ولی از حالا تبلیغات برای آن آغاز شده است. گوشی TG01 توشیبا، گوشی هوشمند با نمایشگر لمسی و سیستم عامل ویندوز است که می‏تواند بهترین گزینه برای رقابت با آی‏فون تری‏جی، اومنیای سامسونگ و اچ.تی.سی باشد.

این گوشی جدید دارای صفحه نمایش 4.1 اینچی WVGA لمسی است که با 800 در 480 پیکسل، به راحتی می‏تواند آی‏فون را کنار بزند. کارشناسان توشیبا اعلام کرده‌اند که این صفحه نمایش نسبت به دیگر محصولات موجود در بازار مقاوم‏تر است.

از دیگر ویژگی‌های این گوشی می‌توان به نمای ظاهری سه بعدی برای کاربران، ارتباطات وایرلس وای.فای؛ شبکه‌های نسل سوم (3G)، جی.پی. اس و A-GPS نیز اشاره کرد.

این گوشی از ریزپردازنده اسنپ دراگون QSD2850 1GHz ساخته شرکت کوالکوم سود می‌برد. دیگر تراشه‏های این گوشی دارای سیستم کنترل سرعت دینامیک هستند که به دستگاه اجازه می‏دهد که وقتی کاربر با گوشی کار نمی‏کند، سرعت ریزپردازنده کاهش یابد و در مصرف باتری صرفه‏جویی شود.

از دیگر خصوصیات این گوشی این است که به لرزش، اشارات و حرکات بدن حساس است و می‏توان آن رو طوری تنظیم کرد که با چه نوع حرکتی، تلفن را جواب داد یا مکالمه‏ای را قطع کرد. البته هنوز برای خرید این گوشی و مقایسه بیشتر آن با گوشی‏های موجود در بازار باید صبر کرد. قیمت آن هم هنوز اعلام نشده است.

کارت‏های یو.اس.آی.ام جدید
محصول دیگری که توشیبا نوید آن را به بازار داده، کارت‏های یو.اس.آی.ام (USIM) است که با گوشی‏های ان.اف.سی سازگاری دارند و سرویس کانتکت‏لس را هم که پیش‏بینی می‏شود سال 2010 تا 2011 به بازار عرضه شوند، پشتیبانی می‏کند.

توشیبا قصد دارد تا در تابستان آینده، نمونه‏هایی از این کارت را عرضه کند. این کارت به همراه جزئیات بیشتر، در همایش جهانی موبایل، که 16 فوریه در بارسلونا آغاز خواهد شد، به نمایش گذاشته می‏شود.

کارت‏های جدید یو.اس.آی.ام با مشخصات استاندارد موسسه کارت‏های هوشمند ایستگاه اروپایی مخابرات و انجمن جی.اس.ام هم‌خوانی دارد. همچنین با برنامه پی- بای موبایل نیز سازگار است و تمام سطوح امنیتی مورد نیاز را برای کار با برنامه‏های بین‌المللی پرداخت وجوه داراست.

توشیهارو واتانابه، نایب رییس شرکت توشیبا، می‏گوید که عرضه کارت‏های یو.اس.آی.ام پیشرفت بزرگی برای توشیبا محسوب می‏شود و بی‏شک با وجود گوشی‏های پیشرفته و این کارت‏ها، مشتریان ما فرصت‏ها و انتخاب‏های بیشتری خواهند داشت.

توشیبا یکی از شرکت‏های پیشرو و نوآور در سطوح بالای فناوری، به‌خصوص در زمینه الکترونیک است. محصولات دیجیتالی، دستگاه‏ها و قطعات جانبی الکترونیکی و سیستم‏های انرژی، به طور مثال در زمینه انرژی اتمی ‏و حتی لوازم منزل را می‏توان در فهرست تولیدات توشیبا یافت.

بخش فروش و بازاریابی سیستم کارت‏های هوشمند توشیبا، یکی از بخش‏های این شرکت است که بیست سالی است فعالیت خود را آغاز کرده و قبل از کارت یو.اس.آی.ام؛ اولین کارت هوشمند ژاپن را ابداع کرده بود. این شرکت در روند افزایش امنیت کارت‏های اعتباری و کارت‏های سی.ای.اس (که برای کنترل شبکه‏های رمزدار رادیویی یا تلویزیونی استفاده می‏شود) تلاش‏های زیادی کرده است. در این زمینه می‏توان به کارت‏های بیمه و گواهینامه‏های رانندگی نیز اشاره کرد.

ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 4
ارسال نظر
3958
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 4
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...