تحقیقات جدید نشان می‌دهد افرادی که در دهه ششم زندگی خود به سر می‌برند نسبت به جوانان بین 20 تا 30 سال یک ساعت کم‌تر به خواب احتیاج دارند.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد افرادی که در دهه ششم زندگی خود به سر می‌برند نسبت به جوانان بین 20 تا 30 سال یک ساعت کم‌تر به خواب احتیاج دارند.
هم‌چنین بر خلاف آن‌که به نظر می‌رسد سالمندان بیش‌تر از جوانان در مورد بی‌خوابی خود شکایت می‌کنند ، تحقیقات نشان می‌دهد آن‌ها در طول روز کم‌تر از جوانان احساس خستگی می‌کنند.
این یافته‌ها به سالمندان پیشنهاد می‌کند برای آن‌که خواب راحت‌تری داشته باشند بهتر است بعد از 60 سالگی میزان خواب خود را محدود‌تر کنند.
به عبارت دیگر دیرتر به رختخواب رفتن می تواند به آن‌ها در خواب راحت‌تر و سریع‌تر کمک کند.
در این تحقیقات مشخص شد افراد بین 20 تا 30 ساله از مجموع 8 ساعتی را که در رختخواب به سر می‌برند به طور متوسط 7 ساعت و 14 دقیقه می‌خوابند.
این در حالی است که برای افراد بین 40 تا 60 سال این میزان به 6 ساعت و 50 دقیقه کاهش پیدا کرده و برای افراد بالای 65 سال این میزان به 6 ساعت و 30 دقیقه می‌رسد.
هم‌چنین سالمندان نسبت به جوانان با احتمال بیش‌تری در طول شب بیدار می‌شوند.اما با این حال آن‌ها در طول روز کم‌تر احساس خواب‌آلودگی می‌کنند و خصوصا این احساس در مقایسه با 20 ساله ها بسیار در آن‌ها کم‌تراست.
درک جان دیجک که این تحقیقات را انجام داده است در این باره گفت : محدود کردن ساعت خواب می‌تواند به عنوان یک روش درمانی موفق برای بی‌خوابی سالمندان مورد توجه قرار گیرد.
هم‌چنین تحقیقات ما نشان می‌دهد برای یک سالمند نرمال نیست که در طول روز چرت بزند.
چه شما جوان باشید و چه سالمند ، در صورتی که در طول روز احساس خواب‌آلودگی می‌کنید یا به اندازه کافی نمی‌خوابید یا دچار اختلال خواب هستید.
در این تحقیق ، 110 انسان سالم در گروه‌های سنی متفاوت مورد بررسی قرار گرفتند.دانشمندان بعد از انجام این تحقیقات اعلام کردند دلیل این که چرا سالمندان به خواب کم‌تری احتیاج دارند هنوز مشخص نیست.
آن‌ها معتقدند شاید تغییرات هورمونی که در بدن انجام می‌شود عامل اصلی این کاهش خواب در سالمندان باشد.
یک تحقیق که در سال گذشته انجام شد نشان می‌دهد افراد مسن‌تر که تمایل دارند در هنگام صبح باز هم بخوابند ممکن است نشانه‌هایی از بیماری‌های آلزایمر را از خود نشان می‌دهند.
محققان متوجه شدند افراد بالای 65 سال که بیش از 8 یا 9 ساعت در روز می‌خوابند ممکن است با احتمال دو برابر بیش‌تر نسبت به افرادی که بین 6 تا 8 سال می‌خوابند به بیماری آلزایمر دچار شوند.
هم‌چنین خرو پف ‌های شدید شبانه می‌تواند تعداد سلول‌های خاکستری را در مغز کاهش دهد که این موضوع نیز می‌تواند به بدتر شدن شرایط سالمندان کمک کند.
تلگراف ، 1 فوریه

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 41196

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 8 =