خبرآنلاین

آخرین به روز رسانی: قبل
کد مطلب: 42819
زمان انتشار: دوشنبه 19 بهمن 1388 - 17:07:35

انتقاد تند خاتمی از صداوسیما / انتخاب گزینشی فرازهایی از صحبت‌های امام جفا به امام و جامعه است

سیاست > چهره ها  - سید محمد خاتمی گفت : پرداختن به شخصیت حضرت امام باید جامع باشد، نه گزینشی و با هدف توجیه بعضی رفتارها و سیاست‌های نادرست، به‌خصوص برای نسلی که امام و موقعیت صحبت‌های ایشان را از نزدیک درک نکرده‌اند.

به گزارش ایلنا رئیس دولت اصلاحات ضمن دعوت مردم برای شرکت در راهپمایی 22 بهمن تاکید کرد:ما در حرکت اصلاح‌طلبی خود نه به بیگانه چشم دوخته‌ایم و نه اصولا معتقدیم که بیگانگان خیرخواه ما هستند. اختلافی اگر هست یک اختلاف داخلی است و اگر در مواردی بیگانگان هم از موقعیت سوء استفاده کنند بیجا می‌کنند .
بخشهایی از سخنان خاتمی در دیدار با تحریریه ایلنا بدین شرح است :

• بیست‌و‌دوم بهمن‌ یک رویداد مهم است که نقطه عطفی در تاریخ یکصد و پنجاه ساله آزادی خواهی و استقلال‌طلبی و عدالت‌جویی ملت ایران است و برای هرکس که به ایران دلبسته است، با هر دین و مذهب و گرایشی که دارد دارای اهمیت ویژه‌ای دارد.

• انقلابی که به دست مردم پدید آمد،همین مردم آن را حفظ خواهند کرد و هیچ کس حق مصادره انقلاب به نام خود را ندارد، چه حکومت و چه جریان‌های مختلف سیاسی و مردم حق دارند و باید تلاش کنند تا روز‌به‌روز بیش از پیش به اهداف انقلاب دست پیدا کنند، اگرچه موانع بیرونی و درونی بر سر این راه هست.

• اصلاحات یعنی پذیرش اصول و اصلاح کژی‌ها و انحرافاتی که احیانا پدید می‌آید. در این راه مبنای حرکت ما قانون اساسی است. قانون اساسی اگرچه امری بشری است، اما اساس حرکت اصلاح‌طلبانه ما است.

• تذکر دادن نسبت به انحرافات حق مسلم مردم است و آنان که با این تذکرهای به حق برخورد می‌کنند خواسته یا ناخواسته انقلاب را از مسیر اصلی خود منحرف کرده و به واقع اصل انقلاب را زیر سؤال می‌برند.

• آنان که به انحراف از اصول اعتراض می‌کنند براندازاند یا کسانی که با برخوردها و اتهامات ناروای خود مردم و نیروها و اصول اساسی انقلاب را زیر سؤال می‌برند؟

• انتخاب گزینشی فرازهایی از صحبت‌های امام که در شرایطی خاص و در مواردی خاص بیان شده و بهره‌برداری مغرضانه از آن در شرایط فعلی سبب می‌شود چهره‌ای مخدوش از انقلاب،امام و نظام را القاء کند و این امر جفا به امام و جفا به جامعه است.

• مگر امام در همان شرایط جنگ که تهدید جدی بیگانگان متوجه کشور بود نسبت به رفتارهایی که با برخی از شخصیت‌ها شده بود واکنش نشان ندادند و فرمان هشت ماده‌ای را صادر نکردند؟

• مگر همین امام میزان را رای ملت نمی‌دانست. مگر انتقاد و حتی تخطئه بالاترین مسئولان را هدیه الهی نمی‌دانست و صدها مورد دیگر؟

• پرداختن به شخصیت حضرت امام باید جامع باشد، نه گزینشی و با هدف توجیه بعضی رفتارها و سیاست‌های نادرست، به‌خصوص برای نسلی که امام و موقعیت صحبت‌های ایشان را از نزدیک درک نکرده‌اند.

• بعضاً شاهدیم که برخی رسانه‌ها و نشریات با مصونیت آهنینی که دارند به توهین و افترا و دروغ دامن می‌زنند ولی رسانه ملی چرا؟

• وزارت کشور دولت اصلاحات را به ناحق مورد اتهام قرار می‌دهند. ادعا می‌شود که فلانی و فلانی قصد داشتند انتخابات مجلس هفتم را به تاخیر بیاندازند! در آن زمان بنده و رئیس مجلس محترم وقت به ردصلاحیت‌های گسترده اعتراض داشتیم و آن را خلاف موازین و به زیان کشور می دانستیم و خدمت رهبری هم عرض کردیم و ایشان هم دستور دادند که نظر ما از سوی نهاد ذیربط تامین شود ولی مدعیان پیروی از رهبری برخلاف آن عمل کردند.

• حالا هم از حق مردم دفاع می‌کنیم و طرح این ادعا از سوی شخصیت‌های باسابقه در این فضای آلوده جای تعجب و تأسف دارد.
• توقع ما از همه شخصیت‌های تأثیرگذار کشور در شرایط کنونی انصاف است.

کد مطلب: 42819
زمان انتشار: دوشنبه 19 بهمن 1388 - 17:07:35
نظرات [20 ]
بدون نام چهارشنبه 21 بهمن 1388 - 08:51:23
در پاسخ به کاربري که گفته خاتمي از ستونهاي جمهوريت است(!): آقا ما از اين ستونها و استوانه ها نخواهيم کي را بايد ببينيم؟!!
اميد سه شنبه 20 بهمن 1388 - 12:19:39
ورود اصلاح طلبان به كليه سايت هاي غير فيلتر شده باعث تحقير آنهاست چون اين بندگان خدا نمي توانند نظرات را عادلانه و بدون سانسور درج كنند و خود به خود انسو خود را در اكثريت مي پندارد
فاطمه سه شنبه 20 بهمن 1388 - 11:41:04
زنده باد صداقت و یکرنگی
بدون نام سه شنبه 20 بهمن 1388 - 10:39:01
آقاي خاتمي شما 8 سال تمام انديشه هاي امام را از عرصه ساياست و فرهنگ و اجتماع حذف کرديد و در 5 سال اخير هم فقط چند فراز از بخشهاي تقطيع شده سخنان ايشان را که براي بهره برداري سياسي خود مناسب ميديد برجسته نموديد . بنابر اين اصلا اين ژستهاي دلسوزانه براي تبيين شخصيت و آرمانهاي امامبه هيچ وجه به شما نميآيد. اعتقاد به راه و انديشه امام در قالب نومن ببعض و نکفر ببعض اصلا قابل قبول نيسن. تکليف خودرا روشن کنيد يا رومي روم يا زنگي زنگ...
بدون نام سه شنبه 20 بهمن 1388 - 10:32:52
اگر کل بيانات امام(ره)راپخش کنند هم مدعيان اصلاحات مگويند چرا عليه ما جو سازي ميکنيد.مردم جواب امثال آقاي خاتمي را در حماسه 9دي دادند.
بدون نام سه شنبه 20 بهمن 1388 - 10:27:01
موسوی هالوی سبز هیچکس به اندازه مثلث شوم خاتمی موسوی کروبی به ، امام و نظام و انقلاب و مردم جفا و ظلم و خیانت نکرد .
محسن سه شنبه 20 بهمن 1388 - 10:22:52
میزان رأی مردم است پس این همه اغتشاشات یه فرمان شما و دوستانتان چه یود چرا فکر میکنید مردم نمیفهمند اقای خاتمی . دم خروس را یاور کنیم یا قسم حضرت عیاس را .
بدون نام سه شنبه 20 بهمن 1388 - 10:12:13
چرا مخالفان بی نام مینویسند مگر میترسند.!!! بی نام!!!!!!!!!!
بي نام سه شنبه 20 بهمن 1388 - 10:10:10
افراطيون مصداق ايه صمنا بكما فهم لايرجعون هستند آقاي خاتمي كدام عقل سليم و فطرت سالمي است كه حرفهاي شمارا رد كنه پناه برخدا از جماعت رنگ به رنگ و متوهم
ma سه شنبه 20 بهمن 1388 - 09:51:47
مردم در این دوره اگاه شده وگول این حرفها را نمیخورند صدا وسیما اطلاع رسانی خوبی کرد و افکار عمومی را اگاه ساخت .
بدون نام سه شنبه 20 بهمن 1388 - 09:34:44
خاتمي از ستون هاي جمهوريت نظام است.
بدون نام سه شنبه 20 بهمن 1388 - 07:43:58
مسلمانی که هیچ تمام شده اگرراست میگویید که انسانید اینقدرراحت درمورد هرکسی نظرندهید وتوقع نداشته باشید دیگران تایید کنند
بدون نام دوشنبه 19 بهمن 1388 - 23:09:02
این کجاش تند بود!!
بدون نام دوشنبه 19 بهمن 1388 - 20:04:57
این کجاش تنده؟
حمید دوشنبه 19 بهمن 1388 - 19:49:09
آیا آقای خاتمی فکر میکند هنوز مردم او و خطش را نشناخته اند یا اینکه سرش را زیر برف کرده است ؟
سینا دوشنبه 19 بهمن 1388 - 19:26:04
نظر ما رو هم منتشر کنید نه فقط تمجیدها از سران فتنه رو!
بدون نام دوشنبه 19 بهمن 1388 - 18:45:38
درود بر خاتمی
آزاد دوشنبه 19 بهمن 1388 - 17:55:41
زنده باد ياران راستين امام(ره)
بدون نام دوشنبه 19 بهمن 1388 - 17:48:50
اگر این تنده حرفهای افراطیهای جناح خودتان چیه؟
mohammad دوشنبه 19 بهمن 1388 - 17:34:01
گلی به جمالت
فرم ارسال نظر

نام (اختیاری)

پست الکترونیک (اختیاری)  

آدرس وب سایت یا وبلاگ

نظر شما  

لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید:

 = 6+3

دیگر مطالب
مطالب بیشتر...
تبلیغات
یادداشت
عملکرد بی‌نظارت دولت
عملکرد بی‌نظارت دولت
داریوش قنبری
گفت و گو
می‌‌خواستم وحدت برقرار بشود ولی برخی آقایان نخواستند
آیت‌الله مهدوی‌کنی در پاسخ به خبرآنلاین:
می‌‌خواستم وحدت برقرار بشود ولی برخی آقایان نخواستند
مگر امور کشور معامله است که آقا شما ریش را ول کن تا من هم چانه‌‌‌ات را ول کنم!
واكنش بادامچيان به پيشنهاد حضور هاشمي و احمدي‌نژاد در نمازجمعه و مجمع تشخيص مصلحت
مگر امور کشور معامله است که آقا شما ریش را ول کن تا من هم چانه‌‌‌ات را ول کنم!
صفحه اصلی | درباره ما | ارتباط با ما | جستجو | نقشه سایت | فید مطالب | آرشیو

استفاده از کلیه مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
stat

Designed and Developed by DORHOST