محسن رضایی با بیان این که دین اسلام کارکرد وسیعی دارد گفت: در این مساله تردیدی نیست و حتی مخالفان نیز آن‌ را قبول دارند که اسلام یک حرکت بزرگ اسلامی،‌ علمی و معنوی در عالم است.

به گزارش ایسنا، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با مسوولان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود: قبل از انقلاب به اسلام توجهاتی می‌شد اما توجهاتی که امروز به اسلام و مبانی آن می‌شود با 30 سال قبل تفاوت‌های جدی داشته است که عده‌ای از این عصبانی‌اند و به دنبال این هستند به هر قیمتی از این حرکت به وجود آمده جلوگیری کنند تا اسلام به آرمان‌های خود نرسد و با شکست روبه‌رو شود. 

رضایی اظهار کرد: با به وجود آمدن انقلاب اسلامی در ایران در جهان امیدهای زیادی ایجاد شد اما باید بدانیم حرف اول انقلاب باید در کشور زده شود. انقلاب از ایران آغاز شده و مهم‌ترین دستاورد آن نیز باید در کشور به دست بیاید. 

او با بیان این که اگر در انقلاب صحبت از زندگی خوب برای مردم و اداره اقتصاد و تربیت اسلامی کردیم باید در ایران آن را نهادینه کنیم، تصریح کرد: باید دید چقدر می‌توان جمهوری اسلامی واقعی را در تمام ابعاد آن عملی کرد و تحقق بخشید. معجزه انقلاب اسلامی عمل کردن به اسلام و قرآن است و تا در داخل اجرا نشود در بیرون بازتابی نخواهد داشت و صرفا در محدوده شعار باقی می‌ماند. 

رضایی اظهار کرد: معجزه و افتخار بزرگ اسلام قرآن است و در این کتاب بزرگ‌ترین قسم‌ها نیز به قلم و کتاب خورده شده که این نگاه در مقایسه با دیگر مکاتب برجستگی قابل توجهی دارد. 

وی با اشاره به این مطلب که باید در جامعه دینی بیش‌ترین پیشرفت‌ها و دستاوردها از جنس کتاب، قلم، عقل و عقلانیت باشد افزود: باید جنس پیشرفت‌های ما متناسب با اعتقادات ما باشد و در آن صورت سیاست سنگری می‌شود برای حفاظت از دین و به عنوان ابزاری برای پاسداری از ارزش‌های اسلامی خواهد شد. 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اگر در ایران از سیاست برای حفظ اندیشه‌های دینی و اخلاق اسلامی بهره‌برداری کنیم آنگاه می‌توان گفت به اسلام واقعی عمل کرده‌ایم و اگر با استفاده از سیاست و حکومت بتوان شرع اسلام را در تمامی ابعاد پیاده کنیم و بانکداری و مسائل اقتصادی متاثر از احکام اسلامی باشد آنگاه می‌توانیم بگوییم اسلام در حال اجرا شدن است. 

وی با بیان این که از این امر باید برای سیاست استفاده کرد افزود: باید توجه کنید که اگر در مسائل علمی، فرهنگی و غیره می‌خواهیم سیاست‌گذاری کنیم باید از مبانی اسلامی استفاده کنیم. این تاثیر متقابل دین و سیاست بدون همکاری نهادهای سیاسی و دینی امکانپذیر نیست. 

رضایی عنوان کرد: از مهم‌ترین بخشهای سیاسی مساله سیاست‌های کلان در کشور است که باید از نهادهای فرهنگی و دینی استفاده کرد.

کد خبر 45818

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین