۰ نفر
۸ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۷:۳۸

باستان‌شناسان با استفاده از مدارک تاریخی دریافتند، دلیل اصلی قرار دادن آجر در دهان ساحره‌های مرده، جلوگیری شیوع بیماری‌های واگیر دار بوده است.

به گزارش میراث آریا، ماتئو بورینی، کاشف اسکلت ساحره ونیزی، با اشاره به بی اطلاعی مردم از چگونگی تجزیه اجساد گفت: باور وجود ساحره‌ها در قرون وسطی بیشتر به دلیل عدم دانش کافی از چگونگی تجزیه اجساد بوده است.

 وی با بیان اینکه بدن در حال تجزیه اجساد مایعاتی قرمز رنگ را از قسمت‌های بینی و دهان خارج می‌کند افزود: نمایان شدن اجساد درحال تجزیه ساحران و مایعات بیرون زده شده از آنها در حال حفر مقبره‌ها و قبرهای دسته جمعی در زمان شیوع بیماری‌های واگیر دار قرون وسطی در اروپا مخصوصا ایتالیا، این باور را میان مردم به وجود می‌آورد، که خون ساحره‌ها دلیل اصلی تمام بیماری‌ها بوده است.

 وی خاطر نشان کرد،‌ پاره بودن قسمت بالایی و نزدیک به دهان کفن‌های این اجساد که هنوز هم رطوبت حاصل از این مایعات را در خود حفظ کرده بودند، تصور جویده شدن پارچه را توسط اجساد به وجود آورده و از اینرو مردم باور می‌کردند که ساحره‌ها مسبب اصلی بیمار کردن افراد بوده اند.

 بدین ترتیب وبرای دفع شیوع بیماری، آجر یا تخته سنگی را به منظور جلوگیری از پاره کردن کفن داخل دهان جسد ساحره‌ها قرار می دادند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 46094

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۳۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
    0 0
    مگه دنیا نعوذ بالله بی صاحبه که هر مرده ای از جاش بلند بشه. اونا الان در برزخ جهنمی خودشان هستند و خداوند خلاف وعده خود هیچوقت عمل نمیکند. بقیه خرافاتند.