به گفته وزیر نیرو ، براساس طرح پیشنهادی ستاد امور زنان و خانواده وزارت نیرو و تاکید رئیس جمهور بر این طرح به زودی خانم های کارمند این وزارتخانه در خانه به کارهای اداری خود خواهند رسید.

 وزیر نیرو ـ که صبح امروز در دهمین گردهمایی مشاوران امور زنان وزارت نیرو در شرکت مدیریت منابع آب ایران با استقبال از طرح "اشتغال در خانه بانوان کارمند" تاکید کرد : باید به جای "وقت - مزدی" به سمت "کار- مزدی " برویم و طرح پیشنهادی ستاد امور زنان و خانواده وزارت نیرو به وزارت کار و امور اجتماعی در این زمینه، در هیات دولت مطرح شد و مورد تاکید رییس جمهور هم قرار گرفت.

مجید نامجو به نمونه‌هایی از مصوبات دولت برای ارتقای جایگاه بانوان شاغل در جامعه و خانواده اشاره کرد و گفت: کاهش سن بازنشستگی پیش از موعد به 20 سال، افزایش مرخصی زایمان به شش ماه و موارد دیگری از این دست از جمله اقدامات یاد شده هستند.

وی در ادامه به نقش بسیار مهم بانوان در دو زمینه اصلاح الگوی مصرف و هدفمند کردن یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: به دلیل ماموریت‌های ما در وزارت نیرو، انتظار داریم که مشاوران امور زنان این وزارت‌خانه، علاوه بر زنان وزارت نیرو، کل جامعه را هدف فعالیت‌هایشان قرار بدهند.

کد خبر 46203

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام GB ۱۳:۱۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
    0 0
    خیلی هم طرح بدو سنجش و هزینه زا و وقت هدرده تری است. بس کنیم از آرمان گرایی جاهلانه.
  • بدون نام CA ۱۳:۳۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
    0 0
    ehtemalan baad az in ham be khatere erteghaye jaygahe zanan dar khanevade hameshan ra bazneshast mikonid va digar khanom estekhdam nemikonid? morde shoure in nezam mardsalar ra bebarad
  • بدون نام US ۱۵:۴۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
    0 0
    معنی این مصوبه بصورت خلاصه گرفتن سمتهای مدیریتی از خانمها و سپردن برخی کارهای پایین تر به خانمها است. و گرنه هرکسی که تنها یک سال در آن وزارتخانه کار کرده باشد می فهمد که هر روز نیاز آنی به کارشناسان هر طرح وجود دارد و لذا در صورت خانه نشینی باید به فکر "جانشین در محل" (احتمالا یک آقا) برایشان بود.
  • بهمن IR ۱۵:۵۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
    0 0
    همين طرح را براي آقايان هم اجرا كنيد.
  • مریم د IR ۱۸:۱۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۸
    0 0
    خانه نشین شدم!!!!!
  • بدون نام IR ۰۴:۲۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    0 0
    در وزارت کار نيز اين طرح در دست اجرا است.
  • بدون نام IR ۰۸:۰۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۰
    0 0
    سلام واقعا تاسف بار است . خانه نشین کردن خانم ها در اینده ای نه چندان دور به ضرر کل جامعه خواهد بود.
  • ای میهن ای داد IR ۱۵:۱۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۰
    0 0
    تا زمانی که قرار است یک نفر برای همه تصمیم بگیرد باید منتظر تزهای بدتر از این هم بود.یکی نمی پرسه لطفا اگر دادرین برای ما خانمهای کارمند ایده میدین از خودمون هم نظر سنجی کنید. آخه یعنی چه!!خوب بگید بگیرید بشینید تو خونه دیگه برای چی با این حرفها مردم رو مسخره می کنید.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین