به گزارش خبرآنلاین، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در این ملاقات تاکید کرد: انتظار ایران از آلمان به عنوان کشوری که روابط گستردهای با ایران دارد این است که به حمایت از رییس گروهک تروریستی پژاک پایان دهد و وی را که قاتل بیش از سیصد نفر از هموطنان کردمان در حملات تروریستی است به دست عدالت بسپارد.
وی در پاسخ به استدلال سفیر آلمان مبنی بر تابعیت آلمانی احمدی گفت: ماهیت تروریستی افراد با تغییر تابعیت، تغییر نمیکند و آلمان اگر در مبارزه با تروریسم جدی است، رییس پژاک را در یک دادگاه آلمانی به صورت علنی محاکمه کند.
بروجردی مراتب تاسف جمهوری اسلامی ایران را از آزادی رییس گروهک پژاک بعد از دستگیری اخیر وی توسط پلیس آلمان اعلام کرد.
در ادامه این ملاقات، سفیر آلمان اظهار داشت: خبر آزادی رییس گروهک پژاک را هنوز از کشورم به طور رسمی دریافت نکرده ام ولی انتظارات جمهوری اسلامی ایران از دولت آلمان را به اطلاع مقامات کشورم خواهم رساند و آن را پیگیری خواهم کرد.
سفیر آلمان در پایان برعلاقمندی کشورش به ادامه روابط خوب و دوستانه با جمهوری اسلامی ایران تاکید نمود.
| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||