قطعیت معامله مخابرات تکذیب شد.

جمشید پژویان با اعلام این خبر افزود که شورای رقابت از سازمان بورس شکایت نیز کرده است .

به گزارش تهران امروز وی ادامه داد: رئیس سازمان بورس اجازه نداشته در جمع 50 خبرنگار، خبری را اعلام کند که از صحت آن اطمینان ندارد.

 پژویان اضافه کرد: به‌دلیل اعلام چنین خبری از سوی علی صالح‌آبادی شورای رقابت از وی شکایت خواهد کرد. رئیس شورای رقابت در پاسخ به این سوال که «با توجه به اینکه پیش‌تر و در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها از حساسیت این معامله و عدم‌رعایت رقابت در این معامله سخن گفته‌اید آیا ممکن است این معامله به تایید شورای رقابت برسد؟» گفت: همانطوری که پیش‌تر هم گفته شد، این معامله به‌دلیل آنکه در فضایی رقابتی انجام نشده مورد بررسی قرار گرفت و در این میان حتی شکایت کنسرسیوم پیشگامان کویر نیز مطرح و به این شکایت نیز رسیدگی شد.

براساس این گزارش، معامله بلوک مدیریتی مخابرات در حالی در پنجم مهرماه سال‌جاری بین دو رقیب توسعه اعتماد و مهر اقتصاد ایرانیان به کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین رسید که کنسرسیوم پیشگامان کویر رقیب جدی این کنسرسیوم ساعاتی قبل از انجام معامله بلوکی به بهانه نداشتن صلاحیت در خرید از دور رقابت حذف شد. به اعتقاد کارشناسان، چنین معاملاتی نه‌تنها بازار رقابتی را خدشه‌دار می‌کند بلکه الگویی خواهد بود برای سایر واگذاری‌هایی که قرار است در راستای سیاست‌های کلی اصل 44 صورت گیرد.

کد مطلب 48618

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سهمدار جزء حقیقی تهرانی اصل IR ۰۷:۴۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
    0 0
    به خدا این شب های آخر سال(ادا و اصول ایام دیگر و سالهای پیشین به کنار) به روز سیاه نشیم -آقا/خانم-انسان ،ایرانی ، مسلمان .........خواهشا ، لطفا، .... نماد مربوطه باز نمایید با تشکر

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین