به روزشده : ۶ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۳:۲۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹ | نسخه چاپی

تیر دزدان مسلح بانک ملی به سنگ خورد

حوادث - دو مرد مسلح که امروز به یک شعبه بانک ملی دستبرد زدند فقط یک ساعت بعد طی عملیات ضربتی پلیس استان تهران بازداشت شدند.

امروز رئیس پلیس استان تهران به خبرنگار ایسکانیوز گفت : ساعت 8:45 چهارشنبه به مرکز فوریت های پلیسی «نظرآباد» خبر رسید دو مرد مسلح به بانک ملی شعبه «سیمان آبیک» دستبرد زده و گریخته اند.
سرتیپ «علیرضا اکبرشاهی» ادامه داد : هفت دقیقه بعد ماموران گشت یگان امداد به همراه افسران پلیس اطلاعات به نقطه مورد نظر رفتند و متوجه شدند دزدان با یک دستگاه موتوسیکلت گریخته اند.بنابراین طرح مهار آغاز شد و دو اکیپ از کلانتری نظرآباد و کلانتری ساوجبلاغ به ماموران ملحق شدند.
این مقام ناجا اعلام کرد : تبهکاران موتورسوار که خود را در تیررس مجریان قانون می دیدند هنگام فرار به بیابان های اطراف به سمت ماموران تیراندازی کردند.در نتیجه پلیس نیز طی تعقیب و گریز نفسگیر ، با رعایت قانون به کارگیری سلاح گرم ، تیرهوایی شلیک کرد و موتور آنان را هدف گرفت.با پنچر شدن لاستیک و واژگونی موتور ، دزدان مسلح به صورت پیاده و بر خلاف جهت یکدیگر (یکی به سمت بیابان و دیگری به طرف بزرگراه قزوین) به فرار ادامه دادند.
رئیس پلیس استان تهران توضیح داد : در این مرحله از عملیات ضربتی ، ماموران به دو گروه تقسیم شدند و سرانجام هر دو مجرم را به زانو درآوردند.همچنین در بازرسی بدنی دو قبضه کلت ، دو نقاب و نزدیک به 30 میلیون تومان پولی که از بانک غارت شده بود کشف شد و تبهکاران به اداره آگاهی استان تهران فرستاده شدند.سرتیپ «اکبرشاهی» به ایسکانیوز اظهار داشت : «محرمعلی - ب» 27 ساله و «داوود - ر» 30 ساله در بازجویی های مقدماتی اعتراف کردند به خاطر بدهی 70 میلیون تومانی نقشه دزدی از بانک را طراحی کردند.سپس آنان با تهیه دو قبضه سلاح قاچاق از یکی از استان های غربی کشور ، دستبرد را کلید زدند.
رئیس پلیس استان تهران خاطر نشان ساخت : «محرمعلی» و «داوود» که به صورت خود نقاب زده بودند بامداد چهارشنبه با شلیک تیرهای هوایی در بانک ، وحشت به پا کرده بودند.دزدان ، رئیس و کارمندان بانک را مجبور کردند تا موجودی گاوصندوق را داخل کیسه بریزند و تحویلشان دهند.بدین ترتیب 30 میلیون تومان به چنگ موتورسواران خشن افتاد و آنان بلافاصله گریختند.تحقیق برای افشای سایر جرم های احتمالی «محرمعلی» و «داوود» همچنان ادامه دارد

کلیدواژه ها:
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 8 + 5
ارسال نظر
48785
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 8 + 5
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...