به روزشده : ۲۰ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۳:۵۷ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹ | نسخه چاپی

افتخاری تکذیب کرد؛ می‌روم فُرسانه

موسیقی - علیرضا افتخاری، خواننده، خبر خروج همیشگی خود را از ایران تکذیب کرد.

به گزارش برنا، افتخاری در مورد اخبار منتشر شده درباره خروج او از ایران گفت: «در نزدیکی دلیجانِ اصفهان قرار است شهری احداث شود با نام فُرسانه. این منطقه قدمتی طولانی داشته و محیط بسیار زیبا و قشنگی است. می خواهم این منطقه را کشف کنم.»

در خبر​ها آمده بود افتخاری قرار است برای همیشه ایران را به مقصد فرانسه ترک کرده و فعالیت موسیقی خود را نیز برای همیشه کنار بگذارد، انتشار این خبر سبب شد که برخی از سایت ها موضوع پناهندگی او را نیز مطرح کنند.

این خواننده گفت:​ «هر آدمی باید در زندگی کاری انجام دهد. همین کار سبب می شود که من فعالیت موسیقی خود را کم کنم.»

افتخاری همچنین در پاسخ به این سوال که آیا از خواندن خسته شده گفت: «زندگی که فقط خواندن نیست. من خسته نشدم و صدایم هم هنوز مثل قبل است، اما می خواهم کار موسیقی خود را کم کنم. یک زمان دلم می​خواست مردم با صدای من اشعار فاخر ایران را گوش کنند، اما الان می خواهم کنار بروم و فعالیت خود را کمتر کنم.»

کلیدواژه ها:

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 14 + 9
ارسال نظر
48796
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 14 + 9
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...