به روزشده : ۲۶ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۲:۳۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۱ | نسخه چاپی

برندگان نهمین دوره­ جایزه­ هوشنگ گلشیری

ادبیات - داوری نهمین دوره جایزه هوشنگ گلشیری به پایان رسید و برترین مجموعه داستان​های منتشرشده در سال 1387 به انتخاب داوران این جایزه، معرفی شدند.

به گزارش خبرآنلاین،​ همانطور که پیش​تر اعلام شده بود، بنیاد گلشیری بر آن شده است که تا فراهم آمدن شرایط مطلوب​تر جایزه گلشیری را به صورت دوسالانه برگزار کند. مطابق اعلام قبلی، امسال فقط مجموعه داستان​های منتشرشده در سال 1387 بررسی شدند و دوره بعدی جایزه به بررسی دو سال رمان اختصاص خواهد داشت.

در مرحله اول یا مرحله نظرخواهی نهمین دوره جایزه گلشیری، بنیاد بر مبنای نظر کارشناسی نویسندگان و منتقدانی که به​رغم تمامی مشکلات پذیرفتند بنیاد را یاری کنند نامزدهای این دوره را تعیین و معرفی کرد.

کامران بزرگ​نیا، محمود حسینی​زاد، علی خدایی، رضا دانشور، لی​لی گلستان کتاب​های نامزد دریافت جایزه را بررسی و آرای خود را به شرح زیر اعلام کردند:

برترین مجموعه ​داستان​های نهمین دوره جایزه هوشنگ گلشیری (به ترتیب الفبایی نام کتاب)

در بخش مجموعه داستان اول:

«آویشن قشنگ نیست» نوشته حامد اسماعیلیون، نشر ثالث و «مرگ​بازی»، نوشته پدرام رضایی​زاده، نشر چشمه مشترکا بالاترین امتیاز را کسب کردند.

 در بخش مجموعه​داستان:​

«آنجا که پنچرگیری​ها تمام می​شوند»، نوشته حامد حبیبی، انتشارات ققنوس و «برف و سمفونی ابری»، نوشته پیمان اسماعیلی، نشر چشمه مشترکا بالاترین امتیاز را کسب کردند.

 نامزدهای نهمین دوره جایزه هوشنگ گلشیری در بخش مجموعه داستان (به ترتیب الفبایی نام نویسنده):  

نامزدهای بخش مجموعه داستان (از نویسندگانی که پیشتر در ایران مجموعه­داستان منتشر کرده​اند):​  

پیمان اسماعیلی، «برف و سمفونی ابری»،​چشمه / حامد حبیبی، «آنجا که پنچرگیری​ها تمام می​شوند»، ققنوس / حمیدرضا نجفی، «دیوانه در مهتاب»، چشمه / فریبا وفی، «در راه ویلا»، چشمه.

نامزدهای بخش مجموعه­داستان اول (از نویسندگانی که پیشتر در ایران مجموعه داستان منتشر نکرده​اند)

حامد اسماعیلیون، «آویشن قشنگ نیست»، ثالث / مرجان بصیری، «شهر یک​نفره»، ققنوس / پدرام رضایی​زاده، «مرگ​بازی»، چشمه.

یونس تراکمه، محمد حسینی، علی خدایی، علی شروقی، محمدحسن شهسواری، عبدالعلی عظیمی، فرهاد کشوری، مهسا محب​علی، نسترن موسوی نویسندگانی که آثار ی برای رقابت داشتند،​ داوران بخش اول بودند.

جوایز در مراسمی عمومی در بهار 89 با حضور نویسندگان و خوانندگان و علاقه​مندان ادبیات داستانی معاصر ایران برگزار و در مراسمی جایزه نقدی، تندیس و لوح تقدیر را به برندگان اهدا خواهد شد. بزرگداشت زنده​یاد اسماعیل فصیح، داستان​نویس معاصر، نیز در همین مراسم برگزار خواهد شد. تک​داستان​های برگزیده این دوره نیز طی این مراسم اعلام می ​شوند.

کلیدواژه ها: هوشنگ گلشیری -
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 12 + 14
ارسال نظر
49064
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 12 + 14
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...