۰ نفر
۱۶ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۳:۰۰

حمیدرضا ترقی

مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جدید به مساله مهمی اشاره کردند و خواستار کار مضاعف و همت مضاعف مردم برای ساخت کشور شدند زیرا در کشور ما به کار آنگونه که باید اهمیت داده نمی شود و فرهنگ کار به صورت مناسب نهادینه نشده است و همین مساله به روند توسعه کشور آسیب می رساند.

اسلام ارزش زیادی برای کار قائل شده است اما این ارزش در فرهنگ ما جائی ندارد زیرا کار پر زحمت به حاشیه رانده شده و بسیاری از نیروهای اجرائی کشور به  صورتی کار می کنند که راندمان کاری آنها به 10 تا 15 دقیقه خلاصه می شود و بقیه ساعات کاری هدر می رود و راندمانی ندارد.

فارغ از ضعف فرهنگ کار ،بسیاری از نیروهای مشغول به کار خود را موظف نمی دانند که کار مردم را انجام بدهند و به جای حل مشکلات مردم در روند کار آنها کار شکنی می کنند و گاهی به انواع فساد های اداری از جمله رشوه و پارتی بازی دچار می شوند.

امسال استفاده از ظرفیت های موجود مورد توجه قرار گرفته است همچنانکه در سال گذشته اصلاح الگوی مصرف به عنوان معیار معرفی شد که به نظر می رسد در تحقق این شعار موفقیت چندانی حاصل نشده است در حالی که عمل به این شعار ها می توانست از مشکلات موجود کشور کم کند.

عدم بهره گیری از ظرفیت های موجود از فقدان مدیریت مناسب ناشی می شود زیرا ساز مان های دولتی در جهت بهره وری تلاش نمی کنند و همین سبب می شود که از بسیاری از ظرفیت های موجود غفلت شود و تلاشی در جهت باور کردن استعددادها صورت نگیرد .

البته غفلت از پتانسیل های موجود در کشور به یک دولت خلاصه نمی شود زیرا بسیاری از دولت ها نتوانستند در جهت استفاده از فرصت های موجود برای گسترش فرهنگ کار و بهره وری گام بردارند این مساله نه توسط مرکز پژوهش های مجلس و نه مرکز مطالعات استراتژیک ریاست جمهوری و نه توسط مجمع تشخیص مورد توجه قرار نگرفت در حالیکه گسترش این موضوع می تواند روند حرکت کشور به سمت سند چشم انداز را تسریع کند.

 عضو شورای مرکزی حزب موتلفه

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 52466

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =