در ادامه گفتوگوی بیمقدمه با این عضو کمیسوین امنیت ملی و سیاست خارجی مجلی را بخوانید:
در دیدار اخیر آیت الله هاشمی رفسنجانی با نمایندگان و فعالان سیاسی ، ایشان از فاصله گرفتن دل های دلسوزان نظام ابراز نگرانی کرده و خواستار نقش آفرینی فعالان سیاسی برای ترمیم اختلافات شد . شما به گفتگو میان سیاسیون برای این تحقق این امر اعتقاد دارید؟
هیچ کس منکر حرفی که آقای هاشمی زده نیست اما من در این باره ابهامی دارم. با چه کسانی برای ترمیم اختلافات گفتگو کنیم؟ بله! با منتقدان باید گفتگو کنیم و از انتقادات سازنده فعالان سیاسی منتقد استقبال کنیم چون باعث رشد می شود . این مساله ای است که اصولگرایان باید خود را ملزم به آن بدانند. اما اگر ایشان توقع دارند که نظام و اصولگرایان ، با معاندان به تفاهم برسند باید بگویم که انتظار اشتباهی دارند.
حتما شما تعریفی از منتقد و معاند دارید . ملاک ها یا مصادیق طبقه بندی شما چیست ؟
بله تعریف معاند و منتقد روشن است. آقای هاشمی انتظار دارد با همه جنایت هایی که موسوی، کروبی و خاتمی مرتکب شده اند با آنها به عنوان فعالان سیاسی گفتگو کنیم. آنها معاند هستند نه منتقد. منتقدان افرادی هستند که وقتی رهبری نظام در 29 خرداد آن خطبه ها را قرائت کردند راه خود را از اصحاب فتنه جدا کردند. ما آنها را دوست می دانیم و باید به نقطه نظرات آنها گوش داد. من از همین جا سه بار به نظام و به مجلس هشدار می دهم که سران فتنه در حال سازماندهی مجدد خود هستند. بچه های هاشمی که فرار کرده بودند و هیچ کس هم با آنها برخورد نکرد بار دیگر فعال شده اند.
اما اعلام شد که دستگاه قضایی برای آنها پرونده تشکیل داده و خود آقای هاشمی هم از این امر استقبال کرده اند.
بدانید اگر دادگاهی هم برگزار شود فرمالیته خواهد بود. کسی که به راحتی از خارج وارد کشور می شود و به جای اینکه در فرودگاه دستبند بخورد و به زندان منتقل شود، به ویلای شمال تهران خود می رود، دیگر چه دادگاهی برای او برگزار خواهد شد؟ آمدن بچه های هاشمی برای تجدید قوای معاندان است. بارها گفته ام که آقای هاشمی می خواهد خود و بچه هایش را نجات دهد که ازسخنانی از این دست را مطرح می کند. آنها منفور هستند و خود آقای هاشمی هم اگر هر چه سریعتر به رهنمودهای مقام معظم رهبری عمل نکند و از مخالفان نظام اعلام برائت نکند، به سرنوشت آنها دچار می شود. او باید بپذیرد که مهدی مسئول ستاد اغتشاشات بوده است .
به هر حال اکنون هم به طور محدود گفتگوهای سیاسی از سوی برخی فعالان سیاسی صورت می گیرد و برخی از چهره ها با آقای هاشمی، ریش سفیدان اصولگرا و رهبران اصلاحات دیدار کرده اند . فکر نمی کنید با دیدگاهی که شما از آن سخن می گویید پیشنهاد آقای هاشمی و هرگونه طرحی برای تفاهم اجرایی نمی شود ؟
باز هم می گویم که با مخالفان نظام گفتگو بی معناست. دلیل سخنان اخیر اوباما در تهدید هسته ای خواندن ایران، چیزی نیست جز اینکه عده ای از نمایندگان رفته اند دست انداخته اند گردن موسوی، خاتمی و کروبی . این عملکرد یک عده آدم سیاسی کار - که ممکن است در مجلس هم باشند - باعث شده تا اوباما گستاخ شود و ایران را تهدید هسته ای کند . من نکته ای را بگویم . اولا اصلاحات مرد و آنچه آمریکایی ها توسط یک سری آدم بی تقوا در دوران خاتمی انجام دادند و فقط در بعد فرهنگی کشور صد سال عقب رفت دیگر تکرار نمی شود . دستگاه قضایی باید جواب دهد که چرا جوانان نپخته را گرفتند اما دانه درشت ها باقی مانده اند؟ چرا به شکایت نمایندگان مجلس از سران اغتشاش رسیدگی نشده است؟
به هر حال احزاب رسمی کشور مشخص هستند . با تعریف شما با کدام یک می توان گفتگو کرد؟
هر حزب و گروهی که به اصول انقلاب پایبند باشد راه گفتگو با آنها باز است.
طرف مقابل هم می گویند که برای احیای آرمان های انقلاب و قانون اساسی تلاش می کنند.
آنها باید عملا قانون اساسی و رهبری را قبول داشته باشند . ما منتقدانی داریم که با اصولگرایان هیچ اشتراکی ندارند اما ما آنها را به عنوان منتقد دلسوز قبول داریم و با آنها حتما درباره شرایط سیاسی گفتگو می کنیم . اما دیدار احزاب دو نفره و برخی از اقلیت مجلس با هاشمی و دیگران در راستای تجدید قوای آنها و تهدید نظام است.
نظر شما