خبرآنلاین

آخرین به روز رسانی: 31 دقیقه قبل
کد مطلب: 5754
زمان انتشار: دوشنبه 10 فروردین 1388 - 05:36:34
توقف انتشار روزنامه خورشید

توقف انتشار روزنامه خورشید

فرهنگ > رسانه  - رئیس سازمان تامین اجتماعی ادامه انتشار روزنامه خورشید را متوقف کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان تامین اجتماعی ، دکتر ذبیحی مدیرعامل سازمان با اعلام این خبر گفت : در خصوص نحوه و ادامه انتشار روزنامه خورشید بحث های زیادی صورت گرفت و بر این اساس تصمیم گرفته شد تا انجام اقدامات کارشناسی دقیق تر و لحاظ کردن صرفه و صلاح سازمان و مخاطبان آن (بیمه شدگان و مستمری بگیران و....) روزنامه مذکور تا اطلاع ثانوی منتشر نشود .

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به پیام نوروزی مقام معظم رهبری که سال 88 را سال اصلاح الگوی مصرف اعلام کرده اند گفت : ما در تامین اجتماعی تلاش خواهیم کرد تا در راستای تحقق این پیام که نیاز واقعی جامعه امروز ما نیز می باشد اقدامات لازم را بعمل آوریم.

روزنامه خورشید نخستین روزنامه حامیان دولت به شمار می رفت که مدیران اولیه آن را افراد رسانه ای نزدیک به دولت تشکیل می دادند اما بروز اختلافات در میان مدیران عملا وضع آشفته ای را در تحریریه به وجود آورد.

در ابتدای شروع به کار این روزنامه گفته می شد قرار است در آستانه انتخابات تا یک میلیون تیراژ منتشرشود.

کد مطلب: 5754
زمان انتشار: دوشنبه 10 فروردین 1388 - 05:36:34
نظرات [4 ]
ژورناليست یکشنبه 16 فروردین 1388 - 01:46:27
متاسفم كه روزنامه نگار جماعت هيچ امنيت شغلى در اين مملكت نداره حتي در روزنامه دولتي
مهتاج شنبه 15 فروردین 1388 - 12:04:29
خب! الحمدلله كه وزير به قولش عمل كرد و ديگه از بيت المال خرج طلوع خورشيد نمي شه! خدا رو شكر!
بی نام دوشنبه 10 فروردین 1388 - 10:57:18
باسلام سالهاست كه افراد مختلفي درصف دريافت مجوز انتشار هستند چطوراست كه با اين همه درخواست ومتقاضي كه باعث اتلاف وقت كمسيون مجوز معاونت مطبوعاتي براي صدورمجوز شده سازمان تامين اجتماعي اول مجوز ميگيرد بعدبحث كارشناسي راه مي اندازدكه روزنامه راچاپ كند يانه .
مهتاج دوشنبه 10 فروردین 1388 - 09:18:12
خيلي خوشحالم كه حالا ديگه اون خاطره تلخ (توي خيابون وليعصر نرسيده به ونك، رو به روي وزارت رفاه و تأمين آتيه اجتماعي كه داشتم با «خورشيد» شيشه ي ماشين فرسوده داداشمو پاك مي كردم يه دفه بازنشسته ها ريختن سرم!مرداشون با عصا و زناشون با لنگه كفش تاجايي كه مي خوردم زدنم...آخر سر هم خود وزير اومد گفت: قول ميدم ديگه از بيت المال خرج طلوع خورشيد نكنم) به عنوان يه خاطره ي شيرين ازش ياد ميشه!
فرم ارسال نظر

نام (اختیاری)

پست الکترونیک (اختیاری)  

آدرس وب سایت یا وبلاگ

نظر شما  

لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید:

 = 7+2

دیگر مطالب
تبلیغات
یادداشت
واقعاً سینما این قدر مهم است؟
واقعاً سینما این قدر مهم است؟
سید عبد‌الجواد موسوی
گفت‌وگو
سیمرغ حق تنابنده بود نه فرخ‌نژاد
گفت​و​گوی خبرآنلاین با داوران جشنواره / 1- اسفنديار شهيدي
سیمرغ حق تنابنده بود نه فرخ‌نژاد
اسفندیار شهیدی
صفحه اصلی | درباره ما | ارتباط با ما | جستجو | نقشه سایت | فید مطالب | آرشیو

استفاده از کلیه مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
stat

Designed and Developed by DORHOST