بازخوانی تاریخ/ مقام معظم رهبری: روشنتر و سابقهدارتر و دردآشناتر از هاشمی سراغ نداشتیم
احزاب و تشکل ها - مقام معظم رهبری در تاریخ 24خرداد 1368 و در نخستین روزهای آغاز رهبری در دیدار نمایندگان مجلس با معظم له در باره آماده شدن هاشمی رفسنجانی برای انتخابات ریاست جمهوری بیاناتی ایراد کردند.
معظم له در بخشی از بیانات خود فرمودند:
من بشدت امیدوار هستم که در سایهى مدیریت واحد، موفق به رفع بهتر نارساییها شویم. انشاءاللَّه با تصمیم قاطع برادر عزیز و عالىقدرمان جناب آقاى هاشمى، براى پذیرش پست مدیریت قوّهى مجریه - که واقعاً مژده و شفایى براى دلهاى مردم است - این آرزو محقق شود.
ما منورتر و روشنتر و سابقهدارتر و شناختهشدهتر و دردآشناتر و رمزآشناتر از ایشان با مسایل انقلاب، کس دیگرى را سراغ نداشتیم. نمىشود گفت شما بهتر از من ایشان را مىشناسید؛ چون سوابق انس و ارادت و آشنایى من با آقاى هاشمى، خیلى طولانى است؛ اما شما درمدت کارتان با ایشان در مجلس شوراى اسلامى، از نزدیک همهى این موارد را خوب احساس کردهاید. ملت ما بحمداللَّه ایشان را مىشناسند و این، آینده خوبى را نوید مىدهد.