معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: مبالغ دریافتی از جریمه اعضای هیئت دولت برای تأخیری‌ها، صرف پذیرایی در جلسات قوه مجریه می‌شود.

حجت‌الاسلام سید محمدرضا میرتاج‌الدینی در پاسخ به اینکه مجلس همواره گروهی از نمایندگان برای حضور در صحن علنی تأخیر دارند و به همین دلیل جلسات صحن با تأخیر آغاز می‌شود، آیا در هیئت دولت نیز وزرا برای شرکت در جلسات قوه مجریه تأخیر دارند یا خیر، پاسخ داد: بله، اما اخیراً در دولت برنامه‌ای برای افرادی که دیرتر از وقت مقرر در جلسات دولت حضور می‌یابند، در نظر گرفته شده است.

اهم سخنان معاون پارلمانی رییس جمهور در گفت و گو با فارس عبارت است از:

  • جلسات دولت منظم‌تر برگزار می‌شود. طبق برنامه جدید هر یک از اعضای هیئت دولت به ازای هر دقیقه دیرکرد برای حضور در جلسات قوه مجریه، هزار تومان جریمه می‌شوند؛ به عنوان مثال اگر یکی از اعضای هیئت دولت 30 دقیقه دیرتر از وقت مقرر در پاستور حضور یابد، همان جا 30 هزار تومان جریمه دیرکرد وی دریافت و اعلام می‌شود.
  • مبالغ دریافتی از جریمه اعضای هیئت دولت برای تأخیری‌ها، صرف پذیرایی در جلسات قوه مجریه می‌شود، در واقع هزینه پذیرایی در دولت با جریمه‌های دیرکرد پاستورنشینان است، البته قبل از این موضوع نیز، پذیرایی در هیئت دولت با هزینه‌های شخصی افراد و به صورت دوره‌ای انجام می‌شد اما اکنون از جریمه‌های دیرکرد افرادی که برای حضور در جلسات هیئت دولت تأخیر دارند، استفاده می‌شود.
کد خبر 60891

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین