رئیس مرکزمدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: زنان باردار و کودکان زیر پنج سال باید از نزدیک شدن به محیطهای پزشکی که در آن از رادیو داروها و ایزوتوپهای مختلف دارویی به منظور تشخیص و درمان بهره می گیرند تا حد امکان دور باشند.

مهر نوشت:

دکتر رضا محمدی در نخستین کارگاه آموزشی اقدامات پزشکی در اورژانس هسته ای با بیان اینکه این کارگاه با هدف آشنایی پزشکان و کارشناسان با اورژانسهای هسته ای برگزار می شود، اظهارداشت: با توجه به اینکه پزشکی هسته ای در حیطه های مختلف از جمله رادیو دارو، تشخیص و درمانهای نوین استفاده می شود آشنایی و کسب اطلاعات گروههای پزشکی لازم و ضروری است.

 وی خاطرنشان کرد: آشنایی با فیزیک هسته ای (مقیاسهای اندازه گیری و منابع هسته ای)، ابزارهای مرتبط ،آشنایی با بروز حوادث و اثرات آن بر روی انسان و بافتهای زنده و راههای پیشگیری و درمان حفاظت و ایمنی در مقابل موارد هسته ای از جمله موارد مورد بحث در این کارگاه است. 

محمدی با بیان اینکه زنان باردار و کودکان زیر پنج سال باید از نزدیک شدن به محیطهای پزشکی که در آن از رادیو داروها و ایزوتوپهای مختلف دارویی به منظور تشخیص و درمان بهره می گیرند تا حد امکان دور باشند افزود: مصرف مایعات به ویژه نوشیدنیهای حاوی قند و یا شکر در دفع مناسب و سریع باقی مانده رادیو داروها از بدن بیماران بسیار موثر است.

هم اکنون بیش از یک صد مرکز پزشکی هسته ای در سرتاسر کشور مشغول اقدامات تشخیصی و درمان با داروهای رادیو اکتیو هستند که این روند نقش موثری در تشخیص به موقع و درمان بسیاری از بیماریها دارد. تشخیص و درمان برخی بیماریهای تیروئید همچنین تشخیص برخی از بیماریها کلیوی و مجاری ادرار،  قلبی و عروق، استخوان و مفاصل با رادیو داروها و ابزارهای تشخیصی آن امروزه در دنیا و بویژه ایران پیشرفتهای خوبی داشته است.  محمدی با اشاره به اینکه افرادی که با مواد هسته ای برخورد می کنند نیازی نیست نگران باشند یادآور شد: برای از بین بردن آلودگی محیط و بدن افراد بهترین راه، شستشو با آب است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 63585

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =