رییس مجلس در ادامه‌ نشست خبری خود در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه خبر که عنوان کرد پیش بینی شما از رویش جریان‌های جدیدی در فضای سیاسی کشور چیست؟ خاطرنشان کرد: آن‌چه حائز اهمیت است این است که همه‌ مردم و جریانات سیاسی با احساس مسوولیت در سرنوشت ایران و انقلاب در چارچوب قانون اساسی و رهبری مقام معظم رهبری فعالیت سیاسی انجام دهند.

لاریجانی گفت: بنده تعجب می‌کنم که گاهی یک نوع افراط‌ ها و تفریط ‌هایی در کشور به وجود می‌آید که در چارچوب نظرات رهبری و ناصحان نیست.

وی با سوءظن برخورد کردن و تخطئه یکدیگر را به منفعت کشور ندانست و گفت: این‌که به هر مناسبتی هر واقعه‌ای را مبداء تاریخ می‌گیرند، کار عاقلانه‌ای نیست؛ چرا که مبدأ انقلاب اسلامی روشن است و همه باید به اسلامیت و جمهوریت و چارچوب قانون اساسی پایبند باشیم و صادقانه عمل کنیم و به پیام شهدا و وصیت‌نامه‌ی آنها و دلمشغولی‌هایشان توجه کنیم.

رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید به این‌که افراطی‌گری در مسائل و پنجه‌کشی بر روی یکدیگر به نفع کشور نیست، ادامه داد: متاسفانه عده‌ای نانشان در دعوا است و بر این اساس معتقدم همان‌طور که ماجراجویی‌های بعد از انتخابات به جمهوری اسلامی ظلم کرد و به منافع کشور ضربه زد، برخی رفتارها نیز از این دست است و به نظر می‌رسد، برای عده‌ای باید دعوا و صف‌کشی‌هایی تعریف شود تا بتوانند میدان‌دار باشند.

لاریجانی نیاز امروز کشور را رفتارهای متعادل و معقول دانست و گفت: انسان باید آرمان‌گرا باشد و معنادار حرکت کند و اصولگرایی هم در این راستا تعریف می‌شود. با رفتارهای تنگ‌نظرانه نمی‌شود، کشور را اداره کرد.

وی در ادامه‌ سخنانش به ذکر خاطره‌ای از شهید مطهری پرداخت و گفت: شهید مطهری بر سر قضایای حسینیه ارشاد اختلاف نظرهایی داشت و با افکار دکتر شریعتی اختلافاتی داشتند. به‌ویژه دکتر میناچی در این زمینه نقش داشت. بعد از انقلاب همین شهید مطهری برای آقای میناچی در شورای انقلاب سمتی در نظر گرفت و وقتی بنده از ایشان سوال کردم، پاسخ دادند که شاید در این مجال اجرایی موفق باشند. یعنی ایشان مجال می‌داد تا یک شخص خود را نشان دهد.

رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید به این‌که اتهام‌زنی به یکدیگر منشأ درستی برای انقلاب اسلامی نخواهد بود، ادامه داد: هر کشوری به میزان بزرگی و تاثیرگذاری‌اش از ظرفیت نخبگی برخوردار است. توصیه‌ی من این است که در این مجال باید راه روشن و مکتبی باشد و مسیر بر پایه‌های افکار امام (ره) استوار باشد. البته راهنمایی‌های مقام معظم رهبری نیز باید مورد عنایت همگان باشد که اینها چارچوب‌های درستی است، اما در این چارچوب باید فضایی برای رقابت و حضور هم ایجاد شود و فضا برای رقابت همگان وجود داشته باشد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 65077

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۵:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۸
    0 0
    فکرکنم به این میگن اصولگرایی
  • ذلال IR ۱۷:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۸
    0 0
    درود بر عقلانیت مرگ بر خود خواهی ، شعار زدگی واحساسات
  • دوست IR ۲۱:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۸
    0 0
    آقای لاریجانی واقعا آدم خوش فکر و کاردرستی
  • بدون نام US ۲۱:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۸
    0 0
    با سلام من از اهواز مزاحم ميشوم خواستم نكته اي را خدمتتان بگويم. من از اصولگرايان محسوب مي شوم ولي به نظرم يكي از اشتباهات خيلي بد ما توهين هاي مكرر به نوه امام است باور كنيد وضع در شهرستان ها مثل تهران نيست اينجا انقلابي بودن يعني عشق به امام و خاندانش و مردم بين انها با رهبري جدايي نمي بينند. همين چند روزه امدند گفتند در فلان سايت به خانواده امام نسبت ناموسي داده اند وقتي روحاني مسجد خواست اما واگر كند نمازش را به هم زدند و تو را به خدا اگر مي توانيد يك جوري منتقل كنيد. ممنون
  • ریال IR ۲۲:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۸
    0 0
    من نمیفهمم وقتی رهبر مون با افراط‌ ها و تفریط ‌ها مخالفه چرا ما باز بعضاُ شاهده اونیم.چرا؟