علی عسگری در تحلیل خود از سخنان اخیر مشایی مبنی بر اینکه برخی از اصولگرایان از ابتدا هم با رئیسجمهور مخالف بودند و به دنبال شکست وی میباشند، اظهار داشت: شیوه موضعگیری آقای مشایی از نوع مدیریت شوک بوده و بیشتر به مظلومنمایی شبیه است.
وی در گفت وگو با ایلنا به روایاتی از نحوه برخورد حامیان احمدینژاد با ریش سفیدان اصولگرا پرداخته است که مهمترین بخشهای ان را در ادامه میخوانید:
- از سالهای گذشته شناختی که من از آقای احمدینژاد و دوستان ایثارگران داشتم این بود که آنها از یک نوع تفوقطلبی خاصی برخوردار بودند و رفتارشان با دیگر مجموعهها و حتی شخص آقای ناطقنوری و نحوه تصمیمگیری ایشان بسیار منقبضانه بود. آنها به توسعه و بسط اصولگرایی معتقد نبودند و تلاش میکردند چهره ارزشمند آقای ناطقنوری را وجهه مصالحه کارهای خود قرار دهند.
- زمانی که برای نهایی شدن کاندیداهای اصولگرایان در مجلس هفتم از طرف فراکسیون اصولگرایان و با پیگیری آقای باهنر جلسهای در مجلس برگزار شد و در آن جلسه این آقایان گوشهای از پرده افراطیگری خود را کنار زدند و به آقای ناطق در این مجمع بیاحترامی کردند. در آن روز تلاش کردم وقتی بگیرم و در دفاع از اقای ناطق صحبت کنم و بگویم که آقایان روحانیت را وجه مصالحه کارهای خود قرار ندهند و بیاحترامی زمانی به آقای هاشمی و امروز هم به آقای ناطقنوری سرانجام خوشی نخواهد داشت که آقای ناطق اصرار داشتند که بنده صحبت نکنم که من در عین حال به ایشان گفتم که آقای ناطق که از ابتدای انقلاب محور کارهای تشکیلاتی ما بودند به دورخیز رفتار آقایان توجه کنند.
- پس از آن جلسه آیتالله مهدویکنی چون اختلاف بین اصولگرایان پیش آمده بود از باب نصیحت جریان اصولگرا را به وحدت دعوت کردند و گفتند که این نصیحت پدر پیر خود را بشنوید و همدلی و وحدت را حفظ کنید ولی این آقایان چون فرمایشات آیتالله مهدوی کنی را به خود گرفتند و نصیحت بردار هم نبودند در نتیجه به واکنش و مقابله با این سخنان پرداختند.
- در جریان این واکنشها یکی از حامیان آقای احمدینژاد به بنده گفت شما که با این پدربزرگها و ریشسفیدان جریان اصولگرا ارتباط دارید به ایشان (مهدویکنی) بفرمایید دوران پدربزرگی سالها است که سپری شده است.
- ما معتقد بودیم از موضع اصولگرایی ابتدا باید از آقای هاشمی و ناطقنوری حمایت کرد و سپس از آقایان ولایتی، لاریجانی و قالیباف. براساس این اعتقاد ما ریاستجمهوری این افراد در دوره نهم را به ریاستجمهوری آقای احمدینژاد ترجیح میدادیم و در انتخابات دهم ریاستجمهوری هم نگاهها این بود که کسی باید رئیسجمهور شود که امتیازات آقای احمدینژاد همراه با جهتگیریهای ارزشی و ولایتمدارانه داشته باشد ولی ضعفهای ایشان را نداشته باشد و بر این اساس از آقای رضایی حمایت کردیم.
- مجموعه اهانتکنندگان به سیدحسن خمینی از روزهای پیش از سراسر کشور سازماندهی شده بود. زمان بسیاری از مسائل را حل خواهد کرد و عوامل افراطی و پشت پردههای حامی آنها به نحوی در افکار عمومی شناسایی خواهند شد و معتقدیم که جریان اصولگرایی جریان انصاف و همافزایی برای پیشبرد اهداف نظام و انقلاب است و باید عنوانگرایی از نوع عدالت سیاسی را سرلوحه کارهای خود قرار دهد.
- باید به عنوان منتقدین آقای احمدینژاد حرفهای خود را با حفظ احترام و رعایت اصول و ضوابط اعتقادی و اخلاقی مطرح کنیم و امروز اصولگرایان منتقد جمع وسیعی از نخبگان و چهرههای شاخص این جریان را تشکیل میدهند.
نظر شما