۰ نفر
۲۲ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۶:۵۶

یک متخصص تغذیه گفت: شیرهای کم‌چرب نسبت به شیرهای پرچرب مغذی‌تر هستند و کلسیم بیشتری دارند.

خبرگزاری فارس نوشت:

نسرین امیدوار با بیان این که لبنیات باید در برنامه‌های غذایی کودکان و نوجوانان و سالمندان بیشتر مورد توجه قرار گیرد گفت: لبنیات از منابع غنی کلسیم هستند و مصرف پنیر، شیر، ماست و دیگر فرآورده‌های این گروه همواره به گروه‌های مختلف سنی توصیه می‌‌شود.

رئیس انجمن تغذیه ایران افزود: بسیاری از مردم تصور می‌کنند که هر قدر شیر پرچرب باشد، مغذی‌تر است در حالی که ماده مغذی در ماست و شیر کلسیم است و هرقدر شیر و ماست کم‌چرب باشد، مقدار کلسیم و پروتئین آن بیشتر خواهد بود.

امیدوار گفت: توجه به لبنیات کم چرب از اهمیت زیادی برخورداری است. سرانه مصرف شیر و لبنیات هر فرد بزرگسال در روز باید 2 تا 3 سهم، معادل3 لیوان شیر باید باشد اما سرانه مصرف شیر هر نفر یک لیوان یا کمتر در روز است.

وی اضافه کرد: هر فرد در روز باید حداقل 3 لیوان شیر، ماست یا معادل آن از سایر لبنیات مصرف کند. ارزش غذایی 60 گرم پنیر معادل یک لیوان شیر است.

رئیس انجمن تغذیه ایران افزود: یکی از نگرانی‌‌هایی که وجود دارد این است که مبادا با مصرف غذاهای پرکلسیم در کنار منابع تأمین آهن، جذب این ماده حیاتی کم شود و اگر غذایی که سرشار از آهن است همراه با لبنیات استفاده شود، جذب آهن را مختل می‌کند.

کد خبر 68248

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین