پژوهشگران در یک آزمایش جدید نشان دادند که مصرف کلم بروکلی خطر بروز سرطان پروستات را کاهش می‌دهد.

ایسنا نوشت:

 محققان می‌گویند؛ سولفورافان یک ماده شیمیایی موجود در کلم بروکلی است که با سلولهای فاقد یک ژن موسوم به «PTEN» تعامل می‌کند تا احتمال بروز یا پیشرفت سرطان پروستات را کاهش دهد.

ریچارد متین محقق انستیتو تحقیقات غذا با همکاری محققان پارک پژوهشی نورویچ در انگلیس مجموعه‌ای از آزمایشات را روی بافت پروستات انسان و مدل‌های موشهای مبتلا به سرطان پروستات انجام دادند تا تعامل بین بیان ژن «PTEN» و فعالیت ضد سرطانی سولفورافان را بررسی نمایند.

به گفته محققان ژن «PTEN» یک ژن سرکوب کننده تومور است که حذف یا غیرفعال شدن آن می‌تواند غده پروستات را سرطانی کرده و احتمال پیشرفت سرطان را تشدید کند.

به گزارش بلومبرگ، محققان دریافتند: ماده سولفورافان بسته به وجود ژن «PTEN» تاثیرات متفاوتی دارد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 74985

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =