به روزشده : ۶ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱:۵۹ - ۱۳۸۹/۵/۹ | نسخه چاپی

وزیر ارشاد:حرام بودن موسیقی را قبول نداریم/اجازه تولیدفیلم باهدف دریافت جوایزبین المللی رامحدودکردیم

سینما - روزنامه کیهان نوشت:

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد جلوگیری از اکران برخی از فیلم ها در برخی از استان ها گفت: ما در بسیاری از موارد اکران فیلم ها را به شورای فرهنگ عمومی استان ها واگذار کردیم، به طوری که با توجه به شرایط منطقه ای و استانی خود می توانند مجوز اکران یک فیلم را صادر یا آن را توقیف کنند.

وی اظهار داشت:  اجازه تولید فیلم هایی که تنها برای کسب نشان های بین المللی یا خارج از کشور تولید می شود را محدود کرده ایم تا عده ای فرصت طلب از این موقعیت به نفع خود استفاده نکنند.

حسینی گفت: در حال حاضر بیش از یک ماه است جلسه هیئت نظارت و صدور مجوز برگزار نمی شود و علت اصلی آن به حد نصاب نرسیدن اعضای جلسه است که علیرغم نامه نگاری ها و پیگیری های مستمر هنوز نتوانستیم در این مدت جلسه ای را برگزار کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از توقیف روزنامه های متخلف خبر داد و افزود: ما در برابر برخی اظهارنظرهای دروغ و بی پایه و اساس و نشر اکاذیب کوتاه نمی آییم و تا مرحله توقیف این نشریات و روزنامه ها نیز جلو رفته ایم.

وی اظهار داشت: اخیراً نیز یکی از روزنامه ها را توقیف کرده بودیم که دستگاه قضایی در فاصله زمانی اندک به رفع توقیف دست زده و مجوز انتشار مجدد آن را صادر کرده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در مورد برخی از دیدگاه های علما و روحانیان در مورد حرام بودن موسیقی گفت: ما این دیدگاه کلی را نیز که با دیدگاه امام نیز سازگاری ندارد قبول نداریم و با احترامی که به بزرگان و علما و روحانیون قایل هستیم باید اجازه فعالیت گروه های موسیقی در چارچوب قانون و موازین نظام را داشته باشیم.

کلیدواژه ها:

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 7 + 9
ارسال نظر
79745
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 7 + 9
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...