به گزارش فارس:
پریسا ترابی افزود: شیردهی مادر موجب افزایش سطح ایمنی بدن شیرخوار در برابر ابتلا به انواع عفونتهای حاد تنفسی، اسهال و تأمین انواع املاح و ویتامینها به مقدار لازم و کافی برای شیرخوار، مصرف کالری در بدن مادر و بازگشت به وزن قبل از بارداری میشود.
وی گفت: حجم شیر مادر رابطه مستقیمی با تکرر شیردهی دارد و تغذیه مکرر نوزاد با شیر مادر موجب تولید شیر بیشتر میشود. همچنین با شروع مصرف غذاهای کمکی و کاهش دفعات شیردهی، حجم شیر تولید شده کاهش مییابد و نیاز مادر به مواد مغذی نیز به تعادل میرسد.
رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: نیاز مادر شیرده حدود 500 کیلوکالری بیش از دوران قبل از بارداری افزایش پیدا میکند. برای تأمین این مقدار کالری علاوه بر مصرف مواد غذاهای مقوی شامل انواع چربیها و پروتئین، از چربیهای ذخیره شده در بدن مادر در دوران بارداری نیز استفاده میشود و دریافت کالری ناکافی موجب کاهش تولید شیر میشود.
ترابی اضافه کرد: مادران شیرده برای پیشگیری از کم آبی بدن باید به اندازه کافی حدود 8 تا 10 لیوان در روز مایعات شامل شیر، دوغ، چای و آبمیوه بنوشند و مواد غذایی آبدار مانند انواع خورشتها نیز مصرف کنند.
نظر شما