اولین نشست مشترک بهارستان و پاستور در سال جاری آن گونه که روز گذشته علی لاریجانی در آغاز جلسه علنی مجلس اعلام کرد بیان کرده بود «گام مجلس» برای وحدت قوا بود.

 نشستی که در آن نمایندگان مجلس دغدغه های خود درباره خصوصی سازی و نحوه اجرای دقیق قانون، مسائل فرهنگی و مسائل مربوط به کشاورزی را با رئیس جمهوردر میان گذاشتند. دغدغه هایی که علی لاریجانی وقتی پشت تریبون رفت انها را « بسیار جدی و دقیق» خواند که با رویکرد سالم به دنبال پیدا کردن« راه حلی» برای رفع مشکلات بود.

به گزارش خبرآنلاین، چند ساعت مانده به افطار یازدهمین روز از رمضان،محوطه بهارستان علاوه بر رئیس جمهور پذیرای رحیمی معاون اول رییس‌جمهور،میرتاج‌الدینی معاون پارلمانی رییس‌جمهور و وزرای امور خارجه، راه،بازرگانی، نیرو، اطلاعات، رفاه، صنایع، مسکن، آموزش و پرورش، دفاع، کشور، ارتباطات و دادگستری، هم‌چنین رییس سازمان ملی جوانان، رییس کل بانک مرکزی، رییس سازمان انرژی اتمی بود.

بعد از خوش بش های آغازین این  گونه جلسات بود که از خبرنگاران خواسته شد جلسه را ترک کنند  تا حرف های صریح مجلس به گوش دولت برسد.سخنانی که آغاز کننده آن حجت الاسلام نکونام رئیس کمیسیون اصل نود بود.نکونام که قبل از ریاست کمیسیون در نشستی خصوصی ایرادات قانونی از نگاه این کمیسیون را به رئیس جمهور گوشزد کرد ظاهرا روز گذشته بار دیگر بر اجرای دقیق قانون تاکید کرد.

حداد عادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس دیگر سخنرانی بود که پس از مدتها اظهار نظر را بر سکوت ترجیح داد و بخش عمده سخنان خود را به لزوم اجرای طرح عفاف و حجاب اختصاص داد.

وی بی آنکه به سخنان چندی پیش رئیس جمهور در نقد اجرای این طرح اشاره کند از وضعیت حجاب در فضای عمومی جامعه انتقاد کرد و گفت :«اگر این قانون که پنج سال پیش از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده بود به درستی اجرا می شد امروز شاهد این مسایل نبودیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی از برخی نهادهای متولی اجرای طرح عفاف و حجاب یاد کرد و افزود: تمامی نهادهای ذی ربط من جمله دولت موظف به اجرای این قانون هستند.

به گفته وی مجلس نیز این آمادگی را دارد تا در صورت لزوم با تصویب قوانین تسهیل کننده به دولت کمک کند.غلامرضا مصباحی مقدم رئیس کمیسیون ویژه بررسی طرح تحول اقتصادی هم سخنرانی بعدی این مراسم بود.

حجت الاسلام مصباحی مقدم رئیس کمیسیون ویژه طرح تحول اقتصادی هم دیگر سخنرانی بود که با یک پیشنهاد به این جلسه امده بود. تشکیل کمیته مشترک دولت  مجلس برای حل اختلافات دو قوه. کمیته ای که ظاهرا پیش از این تشکیل شده بود اما  خروجی نداشت. در دیگر سو بنا بر توافق دو قوه سه نفر نیز به نمایندگی از دولت در این جلسه سخنرانی کردند. صادق خلیلیان و شمس الدین حسینی وزرای کشاورزی و اقتصاد ومحمد رضا میرتاج الدینی معاون پارلمانی رییس جمهور

سخنرانی کردند. در این میان سخنرانی  وزیر جهاد کشاورزی که این روزها موضوع استیضاحش در آستانه طرح در مجلس است شاید عاملی برای  توجیحه نمایندگان استیضاح کننده بود تا از تصمیم خود برگردند.بعد از پایان سخنرانی های دو قوه بود که رئیس جممهور پشت تریبون رفت و در آغاز سخنان خود از پیشنهاد مصباحی مقدم استقبال کرد و گفت:ما هم آمادگی داریم تا ماهی یک بار با نمایندگان مجلس در جلسه‌ای گفت‌وگو کنیم و برای هر جلسه یک دستور کار مشخص بگذاریم تا هم‌نظر شویم، یک تصمیم بگیریم و دست به دست هم در خدمت ملت حرکت کنیم.

رییس‌جمهور که در ادامه سخنان خود از نمایندگان خواسته بود به نظر کارشناسی دولت «اعتنای بیشتری» کنند به مراحل تصویب لایحه برنامه پنجم توسعه در کمیسیون تلفیقهم اشاره کرد و ادامه داد: قانون برنامه راه را برای پنج سال ترسیم می‌کند. خوشبختانه همکاری خوبی وجود دارد. ما امیدواریم شاکله‌ی اصلی قانونی که بسیار منسجم، هدفمند و شفاف تنظیم شده است، حفظ شود تا بتوانیم پنج سال آینده کارها را خوب جلو ببریم؛ چرا که اگر پیچ و خم‌های اضافه وجود داشته باشد، شما (نمایندگان) در اصلاح و ما در اجرا مشکل خواهیم داشت.

احمدی‌نژاد گفت: قانون پایه‌ی اداره کشور است و باید درست و خوب تصویب و همچنین اجرا شود. اگر شما قانون را خوب تصویب کنید، دولت هم با همه‌ی توان تلاش می‌کند که آن را به خوبی اجرا کند.

رییس‌جمهور با اشاره به اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها گفت که اجرای این قانون آغاز شده و افزود: ساماندهی بخش‌های گوناگون، برنامه‌ریزی برای بخش‌های مختلف و شناسایی اقشار مختلف جزو تکالیف قانون است و ما اجرای آن را آغاز کردیم، اما برخی ستاد درست کردند که با شروع شدن پرداخت یارانه‌ها و اصلاح قیمت‌ها هجوم کنند و آسیب بزنند؛ اما دولت با آگاهی کامل، هوشیاری، استحکام و دقت قدم برمی‌دارد و به فضل الهی قانون هدفمند کردن را به نقطه‌ی افتخار دولت و مجلس تبدیل می‌کند. بعد از این سخنان بود که نمایندگان و وزرای حاضر در این جلسه با گفتن "انشاءالله" امیدواری خود را نسبت به تحقق این امر ابراز کردند.

احمدی‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دشمنان در برابر منطق ملت ایران کم آورده‌اند و شروع به تهدید کرده‌اند. یکی از حرف‌هایی که آن‌ها مدام تکرار می‌کنند، این است که می‌گویند ملت ایران را منزوی می‌کنیم؛ اما من می‌خواهم از زبان شما و خودم که همه نمایندگان ملت هستیم بگویم که ملت ایران صد تا مثل شما را منزوی می‌کند و به زباله‌دان تاریخ خواهد فرستاد.

این بخش از سخنان رییس‌جمهور نیز با فریاد الله اکبر نمایندگان و وزرای حاضر همراه شد.

رئیس جمهور همچنین گفت:‌ بعضی می‌گویند ما بنزین نمی‌دهیم و نمی‌گذاریم هواپیماهای ایرانی به کشور ما بیاید؛ شما کار زشتی می‌کنید اولا خودتان را از دیدن چهره زیبای ایرانی‌ها و ثانیا پرچم ایران که روی هواپیماها نقش بسته محروم می‌کنید. قطعا هر کس که بیاید با خود آبادانی و پول می‌آورد. حالا شما فکر کردید که اگر ملت ایران به اروپا نیاید درش تخته می‌شود؟

وی با اشاره به آمادگی دولت در قبال تحریم‌ها و تهدیدها گفت: ما موضوع تحریم را به یک فرصت برای جهش در اقتصاد، اصلاح ساختارهای اقتصادی و خودکفایی در همه‌ی بخش‌های اقتصادی تبدیل می‌کنیم و از این فرصت برای ایجاد نظم جدید در اقتصاد در سطح بین‌الملل استفاده می‌کنیم.

احمدی‌نژاد ادامه داد: ما با 40 کشور روابط ویژه‌ای تنظیم کردیم تا مسائل اقتصادی از سلطه‌ی نظام سرمایه‌داری خارج شود. قطعا هدف اصلی آنها از این حرف‌ها، فشار بر ملت است؛ اما ملت ایران آب دیده است و بیدی نیست که از این بادها بلرزد. همچنین ما به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که دشمنان ملت حسرت یک سر سوزن فشار بر ملت را به گور می‌برند.

او با اشاره به پیشنهاد مذاکره از سوی غربی‌ها اضافه کرد: ملت ما همیشه اهل گفت‌وگو و منطق بوده، بیانیه تهران هم در متن گفت‌وگوی منطقی جریان داشت؛ اما چرا زیرش زدید؟

احمدی‌نژاد ادامه داد: اگر آن‌ها فارغ از باد دماغ و گنده‌دماغی بنشینند و مثل بچه آدم گفت‌وگو کنند و منطق را روی میز بگذارند، ما هم با منطق جلو می‌رویم، اما اگر فکر می‌کنند با این تبلیغات بچه‌گانه نظام از حقوق ملت عقب‌نشینی می‌کند، این تعبیر نمی‌شود و این آرزو را به گور می‌برند.

آخرین سخنران نشست دیروز و دیشب مجلس علی لاریجانی رئیس مجلس بود که در سخنان خود گریزی به اجرای قانون زد.

لاریجانی با اشاره به سیاست های کلی نظام که از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام مشخص و به تایید مقام معظم رهبری رسیده است، گفت: مشق ما باید در تحقق این اهداف و سیاست های نظام باشد که بخشی از آن جزء وظایف دولت و بخش قانونگذاری آن نیز مربوط به مجلس است.

وی با تاکید بر اینکه نشست های مشترک دولت و مجلس باید در جهت رفع اختلاف نظرها باشد، گفت: همانطوری که رئیس جمهور اعلام کردند اختلاف نظرها می تواند به بحث گذاشته شود و در این جلسات در جهت رفع آن گام برداشته شود.

رئیس مجلس اضافه کرد: من توصیه رهبر معظم انقلاب در این شرایط را بسیار به موقع و لازم و مفید می دانم و امیدوارم که این نشست شروعی برای رفع اختلاف نظرها و تحقق وحدت باشد.

لاریجانی از همکاری دولت و کمیسیون تلفیق مجلس جهت تصویب برنامه پنجم توسعه تقدیر و تشکر کرد و گفت: برنامه پنجم توسعه می تواند مبنایی برای حرکت به سمت توسعه باشد.

علی لاریجانی رئیس مجلس آخرین سخنران نشست مشترک دولت و مجلس بود و پس از آن نمایندگان و اعضای هیات دولت نماز جماعت را اقامه کرده و روزه خود را در مجلس افطار کردند.افطاری که همه امیدوارند گامی در راه ایجاد وحدت قوا باشد.

 

کد خبر 86523

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۵:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۸
    0 0
    بررسی این موضوع خوب بود اگر میشود تیتر پنج پیشنهاد را برایم بفرستید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین