به گزارش خبرآنلاین، وی در مخالفت با این طرح گفت: این طرح اگرچه برای آسایش مردم در ماه رمضان در نظر گرفته شده است، اما نباید با دو فوریت بررسی شود.
رئیس مرکز پژوهشها یادآور شد: طی سه سال گذشته دولت به شکل غیرقانونی ساعت کاری را کم میکرده و به تذکر و هشدار رئیس مجلس توجه نمیکند. راه وحدت بازگشت به قانون است نه اینکه تسلیم کار غیرقانونی دولت شویم. دولت سه سال است که اصل 138 را زیرپا میگذارد.
وی در واکنش به سخنان تابش که گفته بود به توصیه پیامبر باید به کارکنان در ماه رمضان آسان گرفت، گفت:
حتی اگر در اسلام آمده باشد که به کارکنان باید سهل گرفت اما نباید فراموش کرد که کلیت ارائه چنین طرحی به ضرر قوه مقننه و عقب نشینی در قبال رویکرد غیرقانونی دولت است.
توکلی ادامه داد: ما در انجام واجبات چه کردهایم که برای مستحبات پیش قدم شدهاید؟ مبارزه با فساد واجبتر است یا اینکه به مردم وقت استراحت بیشتر بدهیم؟
نماینده تهران با بیان اینکه نمیتوان ساعت کار را از 44 به 39 ساعت در هفته کاهش داد، یادآور شد که به این ترتیب در تولید ملی تاثیر بدی به وجود میآید. در حال حاضر شرایط کاری کارگران سخت تر است یا کارمندان دولت؟
به گفته وی نمیشود میان مشمولان خدمات کشوری و تامین اجتماعی تبعیض قائل شد. چه آنکه کارکنان دولت کمتر کار میکنند اما کارگران زیر آفتاب و کنار کوره که کار بیشتری دارند، شامل حال چنین کاهش ساعت کاریای نمیشوند.
توکلی با تاکید بر اینکه از نظر سیاسی عجله کردن به ضرر مجلس است، افزود: باید فوریت در بررسی این طرح را کنار گذاشت.
وی در پایان گفت: ما یه طور کلی کشوری هستیم که کم کار میکنیم و میخواهیم تعطیلات زیاد برویم! این که نمیشود! ما همینجوری هم کشور پر تعطیلاتی هستیم.
احمد توکلی از مخالفان جدی و سرسخت ” طرح اختیار دولت برای کاهش ساعت کاری در ماه رمضان و افزایش تعطیلات عید فطر“ بود.
کد خبر 86959
نظر شما