به گزارش تلگراف در یک عمل جراحی 24 میخ از بدن زن سری لانکایی که در عربستان بعنوان کنیز کار می کرد پیدا شد. آریاواتی 49 ساله که توسط کارفرمای خود در عربستان شکنجه شده و به کشورش بازگشت حال روحی بدی دارد و وزارت خارجه سریلانکا اعتراض رسمی خود را تسلیم مقامات عربستانی کرده و خواستار بازداشت شکنجه گر شده است.
لاکشمان یاپا وزیر توسعه اقتصادی اعلام کرد آنها به جد دنبال این هستند که مظنونی که آریاواتی را شکنجه کرده و با وی بد رفتاری کرده را دستگیر نمایند. قربانی در ماه مارس امسال برای کار به عربستان رفته و به تازگی به کشور خود باز گشته است. بیمارستان محلی در یک عمل جراحی چند ساعته توانست میخها را از بدن وی بیرون کشد.
پزشکان در تصاویر گرفته شده با اشعه ایکس به طرز ناباورانه ای از وجود میخ هایی به اندازه 5 سانت آگاه شدند. بیش از 1.8 میلیون سریلانکایی در خارج از این کشور کار می کنند که 70 درصد آنها زن هستند. اغلب این افراد در خاورمیانه مشغول بکار بوده و بقیه در سنگاپور و هنگ کنگ به کارهای با سطح پایین دست می زنند.

| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||