نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست امروز (یکشنبه) کابینه این رژیم تاکید کرد که هر توافق صلحی با فلسطینیها باید ضامن منافع و در راس ان امنیت اسراییل باشد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری کویت، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در آغاز نشست هفتگی کابینه این رژیم اظهار داشت: اسراییل کاملا به صلح پایبند است.
وی در ادامه مدعی شد: اسراییل ثابت کرده است که آمادگی دارد تا برای برقراری صلح پیشرفتهای زیادی انجام دهد اما موفقیت در این روند عبرت گرفتن از مذاکراتی است که طی 17 سال گذشته صورت گرفت.
نتانیاهو هم چنین تاکید کرد: باید به صورت مبتکرانه در خصوص ایجاد راهکارهای جدید برای حل و فصل مشکلات قدیمی با فلسطینیها فکر شود.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی ابراز امیدواری کرد که محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای رویارویی با آزمایشها و چالشهای آینده آماده باشد.
وی در ادامه اظهار داشت: کشورهای عربی نشان دادهاند که به دنبال آغاز مذاکرات مستقیم با فلسطینیها در نشست واشنگتن مایلند در روند سیاسی مشارکت کنند.
روزنامه آحارونوت به نقل از نتانیاهو نوشت که تاکنون هیچ تغییری در موضع دولت در زمینه توقف شهرک سازیها بعد از 26 سپتامبر بوجود نیامده است. حل و فصل مشکل در خصوص توقف شهرک سازیها باید در مذاکرات مستقیم صورت پذیرد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه افزود: سیلوان شالوم، معاون من درخواست برگزاری نشست کابینه برای بررسی مساله توقف شهرک سازیها را ارایه داده بود. هر توافق صلحی که بدست آید باید ضامن منافع ما و در راس آن امنیت اسرائیل باشد.
| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||