به روزشده : ۳ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۷:۴۷ - ۱۳۸۹/۶/۱۵ | نسخه چاپی

قطبی :برای انتقام به سئول نیامده ام

فوتبال ملی - فکرش انتقام گرفتن از کره نیست.او به سئول رفته تا تیمش یک بازی تدارکاتی خوب را انجام دهد.

افشین قطبی روز گذشته و پس از پایان تمرینات تیم ملی برای دقایقی پاسخگوی خبرنگاران ایرانی و کره ای حاضر در تمرینات بود.سرمربی تیم ملی در پاسخ به نخستین سوال آنها که از او پرسیدند آیا برای انتقام به کره آمده است گفت:«به این چیزها فکر نمی کنم.ما باید مقابل کره جنوبی یک بازی خوب و منطقی ارئه کنیم کنیم.»
او این را می گوید و ادامه می دهد:«کره جنوبی یکی از بهترین تیم های آسیا است.تیم ایران خودش را برای جام ملت های آسیا آماده می کند و بازی با کره می تواند برای ما مفید باشد.کره تیم بسیار خوبی است و من همین جا اعلام می کنم که قطبی برای انتقام به سئول نیامده است.»
سرمربی تیم ملی در پایان می گوید:«بار قبل که ما با کره بازی کردیم من تازه مربی ایران شده بودم و فرصت کمی برای آماده سازی داشتیم، اما اکنون تیم ما با سال گذشته بسیار تفاوت کرده و تیمی منسجم تر و آماده تر در اختیار داریم.»

 

کلیدواژه ها:

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 9 + 4
ارسال نظر
90287
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 9 + 4
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...