به روزشده : ۲ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۲:۲۷ - ۱۳۸۹/۶/۱۷ | نسخه چاپی

نماینده ژاپنی:تحریم ایران به زیان منافع توکیواست

آسیا - عضو پارلمان ژاپن از تصمیم دولت این کشور برای وضع تحریم هاییعلیه جمهوری اسلامی ایران انتقاد کرد و آن را خلاف منافع راهبردی توکیو دانست.

"توموکو آبی" عضو حزب دموکراتیک اجتماعی روز چهارشنبه به شبکه خبری العالم گفت: تحریم های اقتصادی سیاست درستی نیست و اساسا نتیجه ای نخواهد داشت.

وی افزود: ژاپن باید گفت وگو و احترام به قوانین بین المللی را در دستور کار خود قرار داده و برای ایفای نقش میانجی میان ایران و آمریکا بیشتر فعالیت کند.

عضو پارلمان ژاپن با اشاره به اینکه ادعاهای آمریکا و ژاپن درباره سلاح کشتار جمعی در عراق بی پایه واساس بود؛ اظهار داشت:پیش از حمله به عراق به آن کشور سفر کرده بودم و بازرسان به من گفته بودند که هیچ چیزی در عراق نیافته اند اما با این وجود آمریکا تصمیم گرفت به عراق حمله کند، به همین دلیل نباید گذاشت ایران نیز به بهانه ای ناصحیح تحریم شود.

"ریوساکو تاناکا" کارشناس ژاپنی امور خاورمیانه نیز به شبکه العالم گفت: منافعی که ژاپن در ایران به خاطر آمریکا رها می کند بر روی طبقی زرین تحویل رقیبمان چین خواهد شد.

وی افزود: ما مخالف این تحریم ها هستیم زیرا با توجه به اهمیت ایران از نظر ذخایر انرژی و جایگاه اقتصادی آن در عرصه نفت وگاز، این تحریم ها امنیت انرژی ژاپن را تهدید می کند.

کابینه ژاپن روز جمعه از تصویب تحریم های جدید و یک جانبه علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

تحریم های جدید ژاپن علیه ایران شامل مسدود کردن دارایی های افراد و سازمانهای مرتبط با برنامه صلح آمیز هسته ای و انجام اقدامات سختگیرانه در معاملات اقتصادی با ایران است.

"رامین مهمانپرست‌" سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به مصوبه دولت ژاپن درباره تحریم یک جانبه ایران گفت: مسلما هر کشوری که وارد محدوده تحریم‌ها علیه ملت ایران شود، خود را از بهره‌مند شدن از ظرفیت بالای کشورمان محروم می‌کند.

کلیدواژه ها:

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 9 + 14
ارسال نظر
91075
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 9 + 14
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...