به روزشده : ۲ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۲۰:۳۳ - ۱۳۸۹/۶/۱۸ | نسخه چاپی

سفیر جدید پیا‌م‌های انسانی در قالب فیلم و سریال

تلویزیون - واحد مرکزی خبر نوشت:

رییس سازمان صدا و سیما در مراسم افتتاح شبکه فیلم و سریال به زبان عربی «آی فیلم» با اشاره به جذابیت و تاثیرگذاری ساختارهای نمایشی گفت: فیلم ها و سریال های جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از فضای پاک و معنوی و قابلت های حرفه‌ای و هنری حامل ارزش های انسانی و اسلامی به مخاطبان جهانی خود خواهند بود.


عزت‌الله ضرغامی با اشاره به تولید سالانه بیش از2000ساعت فیلم و سریال در رسانه ملی و ظرفیت بالای سینمای کشور در پشتیبانی از این شبکه افزود: شبکه «آی فیلم» گمشده بسیاری از مردم جهان به ویژه جوامع اسلامی است که با بی صبری منتظر آغاز به کار آن هستند.

رییس سازمان صدا و سیما اضافه کرد: ابتذال شدید و استفاده گسترده ابزاری از زن در تولیدات نمایشی جهان و نبود احساس آرامش در خانواده ها در هنگام تماشای این برنامه ها باعث خواهد شد شبکه فیلم و سریال جمهوری اسلامی ایران «آی فیلم» به سرعت در میان خانواده ها گسترش یابد.

کلیدواژه ها:

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 13 + 11
ارسال نظر
91265
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 13 + 11
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...