مدت زمان تماس، غذا و نوع سطح همگی روی درصد انتقال باکتریها تاثیری بسیار مهم دارند. بهخصوص، زمان تماس طولانیتر احتمال انتقال باکتریها را افزایش میدهد؛ اما به این معنی نیست که در صورت کوتاه بودن زمان تماس، احتمال آلودگی را در نظر نگیریم.
چند ثانیه نوشت: اگر غذا روی سطحی افتاده که ممکن است آلوده باشد، حتی اگر کمتر از پنج ثانیه بر زمین مانده باشد، احتمال انتقال باکتری وجود دارد.
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1852267
نظر شما