سامانه جدید بارشی آذربایجان شرقی را تحت تاثیر قرار می‌دهد/ استاندار: پیش بینی‌های هواشناسی اعتماد آفرین باشد

مسئول پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در زمان حاضر هوای شمال استان نیمه ابری است، گفت: سامانه بارشی جدیدی امشب استان را تحت تاثیر قرار می دهد.

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، محمد امیدفر افزود: با نفوذ این سامانه، جوی ناپایدار تا شب چهارشنبه پیش بینی می شود و بارش باران و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف انتظار می رود.

وی با اعلام اینکه در برخی ساعات به ویژه روز سه شنبه فعالیت این سامانه همراه با وزش باد گاهی شدید خواهد بود، گفت: روز دوشنبه دمای هوا به صورت نسبی کاهش می یابد.

وی با اشاره به اینکه در ۲۴ ساعت گذشته کمینه دما از تیکمه داش با یک درجه سانتی گراد بالای صفر و بیشینه دما از جلفا با ۱۸ درجه بالای صفر گزارش شده است، افزود: دما هوای تبریز در مزان حاضر ۱۰ درجه بالای صفر است که نسبت به مدت مشابه روز گذشته یک درجه افزایش یافته است.

مدیریت بحران استان آذربایجان شرقی هم با صدور اطلاعیه ای نسبت به آبگرفتگی معابر عمومی، احتمال سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه ها، بارش تگرگ، صاعقه، در مناطق سردسیر و کوهستانی استان کولاک برف، لغزندگی جاده ها، مه گرفتگی، احتمال سقوط بهمن، رخداد تندبادهای لحظه ای، احتمال سقوط و یا پرتاب اجسام و خسارت به سازه های سبک هشدار داده است.

استاندار آذربایجان شرقی: پیش بینی‌های هواشناسی اعتماد آفرین باشد

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به حساسیت و اهمیت پیش‌بینی‌های هواشناسی، تاکید کرد که پیش بینی‌های هواشناسی باید کارشناسی و اعتماد آفرین باشد.

مالک رحمتی به مناسبت روز جهانی هواشناسی در بازدید از اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی افزود: در زمان کنونی جامعه مخاطب هواشناسی خیلی گسترده شده و مردم برای انجام مسافرت و تصمیم گیری در خصوص فعالیت های خود به دنبال اطلاع از وضعیت هواشناسی هستند.

وی با بیان اینکه سرعت عمل بالا و به‌ هنگام بودن پیش‌بینی‌ها می‌تواند جلوی بسیاری از خسارت‌های فردی و اجتماعی را در کشور بگیرد، اظهار کرد: این پیش بینی ها در زندگی جاری مردم حتی نحوه لباس پوشیدن، رفتن به سفر و گشت و گذار و و نظافت و خانه تکانی آنان اثر می گذارد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر زمانی گزارش ها و پیش بینی های هواشناسی به درد فرودگاه ها، ادارات و بخش کشاورزی می شد، اکنون وارد زندگی توده مردم شده است و می تواند از بروز بسیاری از خسارت ها به مردم پیشگیری کند.

رحتمی، با بیان اینکه هر چه پیش بینی های هواشناسی دقیق تر باشد، میزان خسارت ها کاهش می یابد و عموم مردم بیشتر بهره مند می شوند، ادامه داد: گزارش ها و پیش بینی های هواشناسی همچنین در بعضی از سیاست های مدیریت کشور نیز اثرگذار شده است.

وی یادآور شد: این گزارش ها علاوه بر تاثیر در زندگی معمولی و تصمیم سازی برای تصمیم گیری مردم، در مدیریت و تصمیم گیری های مسوولان نیز موثر است و مسوولان با اطلاع از پیش بینی پدیده های طبیعی مانند سیل، طوفان و گرد و غبار می توانند از میزان خسارت ها بکاهند.

استاندار آذربایجان شرقی، استفاده از اطلاعات هواشناسی را به ۲ دوره قبل از تولید گوشی تلفن های هوشمند و بعد از آن تقسیم کرد و گفت: پیش از تولید و گسترش گوشی های تلفن هوشمند مردم برای اطلاع از وضعیت هواشناسی باید تا پایان اخبار منتظر می شدند تا گوینده خبر یا کارشناس هواشناسی، گزارش هواشناسی را اعلام می کرد.

رحمتی، افزود: در زمان کنونی با توجه به فعال بودن حدود ۴۰ میلیون گوشی تلفن هوشمند در کشور، مردم با نصب نرم افزارهای مربوط به هواشناسی در هر لحظه می توانند از گزارش ها و پیش بینی های هواشناسی اطلاع کسب و بر اساس آن تصمیم گیری کنند.

وی با اشاره به اهمیت و حساسیت کار اداره کل هواشناسی، اظهار کرد: فعالیت در این سازمان، کاری خیر و حسنه است و آثار مثبتی را به صورت سلسله وار در جامعه می گذارد و از عوامل رشد و افزایش بهره وری در زندگی کنونی مردم به شمار می رود.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1887595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =