نگاهی به کارنامه زنی که امروز معاون روحانی شد/ شاگرد کاتوزیان و فوق‌دکترا از هاروارد

لعیا جنیدی که استاد تمام دانشکده حقوق دانشگاه تهران است و از کارشناسی تا دکترای خود را در این دانشگاه گذرانده‌است.

به گزارش خبرآنلاین، حسن روحانی ساعاتی پیش سه زن را به عنوان معاونین خود منصوب کرد. براساس حکم روحانی یک چهره کمتر شناخته شده در حوزه فعالیت‌های اجرایی و شناخته شده در حوزه‌های دانشگاهی به عنوان معاون حقوقی رییس جمهور منصوب شد.

دکتر لعیا جنیدی که استاد تمام دانشکده حقوق دانشگاه تهران است و از کارشناسی تا دکترای خود را در این دانشگاه گذرانده‌است.

همچنین شاگرد اساتیدی چون دکتر ناصر کاتوزیان، محمد علی الماسی، محمد حسین صفایی است. او درجات کارشناسی حقوق قضایی، کارشناسی ارشد و دکتری حقوق خصوصی خود در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، را با رتبه اول کسب کرده است.

زمینه‌ی تخصصی دکتر جنیدی حقوق تجارت و داوری است و با زبان های انگلیسی، عربی و فرانسه نیز آشناست. در سال های ۸۱ و ۸۲ در دوره تحقیقاتی دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد (معادل فوق دکتری) بورس تحصیلی خود را گذرانده‌اند.

دکتر جنیدی درسال ۱۳۹۲ طي حكمي از سوي آقاي دكتر نصيري قيداري معاون حقوقي و امور مجلس وزارت علوم تحقيقات و فناوري به سمت مدیر کل اداره لوایح و تدوین و تنقیح قوانین و مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری منصوب شد و ۱۳۸۶ عهده‌دار این سمت بود. خانم جنیدی اکنون عضو هیات علمی (دانشیار) دانشگاه تهران هست و ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻭ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﺑﻴﺶ ﺍﺯ ﻫﻔﺘﺎﺩ  ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻧﺎﻣﻪ ﻭ ﺭﺳﺎﻟﻪ ﺩﺭ ﺣﻮﺯﻩ ﻫﺎﻱ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺣﻘﻮﻕ ﺗﺠﺎﺭﺕ، ﺗﺠﺎﺭﺕ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻞ، ﺩﺍﻭﺭﻳﻬﺎﻱ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﻲ ﻭ ﻣﺎﻟﻜﻴﺖ ﻓﻜﺮﻱ را بر عهده داشته‌است.

کتاب‌های تالیفی او همچنین به شرح زیر است: 
جنیدی ، لعیا. "قانون حاکم در داوری‌های تجاری بین‌المللی.": نشر دادگستر، 1376
جنیدی ، لعیا. "نقد و بررسی تطبیقی قانون داوری تجاری بین المللی ایران (مصوب 1376).": دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، 1378
کاتوزیان، امیرناصر، لعیا جنیدی و مجید غمامی. "مسئولیت مدنی ناشی از حوادث رانندگی.": انتشارات دانشگاه تهران، 1380

۴۲۴۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 695522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۸
    21 2
    بسیار هم خوب. ان شالله برای کشور و مردم مفید باشند. فقط اگر ایشون «استاد تمام» هستن، چرا تو متن نوشتین «دانشیار»؟ دوره ی تحقیقاتی معادل «فوق دکترا» نیست. اسمش «فرصت مطالعاتی» هست. اگر نمی دونید لطفا" از خودشون رزومه بگیرید یا با ایشون مصاحبه کنید. این نوع تنظیم خبر را یک وبلاگ هم میتونه انجام بده.
    • بی نام A1 ۱۶:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۸
      4 0
      خبرانلاین چیزی به اسم فوق دکترا نداریم. فوق دکترا مدرک نیست یه دوره پژوهشی هست و عملا مدرک اکادمیک مثل ارشد و دکترا نمیدن. چیزی که منظورتون هست پسادکترا هست که از چند ماه تا دو سه سال ممکنه طول بکشه
  • مهدی عباسی A1 ۰۸:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۸
    15 1
    با سلام، در اول خبر گفته‌اید « لعیا جنیدی که استاد تمام دانشکده حقوق دانشگاه تهران است...» و در ادامهٔ خبر آمده «خانم جنیدی اکنون عضو هیات علمی دانشیار دانشگاه تهران هست...» که این دو در تناقض با هم هستند چون نمی‌توان هم استاد تمام بود و هم‌زمان دانشیار. استاد تمامی مرحلهٔ بعد از دانشیاری است.
  • بی نام IR ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۸
    4 1
    بسیار عالی
  • بی نام IR ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۸
    4 0
    چرا این متن انقدر تناقض داره یه جایی نوشتین استاد تمامه بعد نوشتین دانشیاره
  • amir IR ۱۱:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۸
    1 4
    وجود چنین دانشمندانی افتخار کشود هست
  • نادر A1 ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۸
    2 0
    متن خود را حداقل یکبار بخوانید. در جایی نوشته اید استاد تمام است و در جای دیگر نوشته اید دانشیار.
  • بی نام GB ۲۳:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۸
    3 0
    فوق دکترا از هاروارد یا هر دانشگاه دیگر بی معنی است. فوق دکترا عموما یک دوره تخقیقاتی دویا سه ساله است و درجه علمی محسوب نمی شود.
  • بی نام IR ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۹
    2 0
    امیدوارم عکس هایی که از ایشون با چادر دیدم مربوط به حضورشون در دولت نباشه. ایشون هر پوششی که دارند همون رو در سمتی که بهشون محول شده بپوشند لطفا.