زمان انتشار: ۱۶:۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۹ | نسخه چاپی

حمله ابرهه و حرکت کاروانیان بین مکه و مدینه مقابل دوربین / کار گروه تولید «محمد (ص)» در کرمان به پایان رسید + عکس

سینما - بخش‌های دیگری از فیلمبرداری فیلم سینمایی «محمد (ص)» به کارگردانی مجید مجیدی در استان کرمان و مناطق مختلف انجام شد.

به گزارش روابط عمومی این پروژه، بیش از یک ماه است فیلمبرداری این فیلم در استان کرمان پی گرفته شده است.

در این محل فیلمبرداری بخش‌هایی از صحنه‏های مربوط به حمله ابرهه، بخش‏هایی از مدینه و حرکت کاروانیان بین مکه و مدینه در نقاط مختلف استان کرمان انجام شد.
 
با پایان یافتن بخش‏های مربوط به استان کرمان، گروه از 10 روز دیگر کار خود را در لوکیشن پیش‌بینی‌شده بعدی در استان قم ادامه خواهد داد.

فیلمبرداری این فیلم تاکنون علاوه بر استان کرمان در عسلویه و شهرک سینمایی نور در حوالی شهر قم، صورت گرفته است.
 
در این پروژه مذهبی-تاریخی که با حضورعوامل حرفه‌ای و شاخص خارجی و داخلی در حال ساخت است، بازیگرانی چون علیرضا شجاع نوری، مهدی پاکدل، محسن تنابنده، مینا ساداتی، ساره بیات و پانته‏آ مهدی‏نیا نقش‌آفرینی می‌‏کنند.
داستان فیلم «محمد (ص)» از دوران جاهلیت و به هنگام تولد آخرین پیامبر خدا حضرت محمد (ص) آغاز شده و در 12 سالگی ایشان در اولین سفر به همراه عمویشان ابوطالب به شام پس از رسیدن به صومعه بحیرا به پایان می‌رسد. بحیرا راهبی مسیحی است که درباره ظهور آخرین پیامبر به ابوطالب بشارت می‌دهد.

5858

زمان انتشار: ۱۶:۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۹ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 13 + 12
ارسال نظر
201226
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 13 + 12
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...