مهر نوشت:

رئیس واحد آکسفورد دانشگاه آزاد با اشاره به از سرگیری فعالیت این دانشگاه در آکسفورد از رویکردهای آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و اعتبار بخشی این واحد در سطح بین المللی خبر داد.

احد باقر زاده با بیان این مطلب گفت: این واحد بین المللی در چهارمین دوره فعالیت خود به دنبال معرفی هویت ایرانی اسلامی دانشگاه آزاد و افزایش سهم آن در فضای تصمیم گیری های منطقه ای در حوزه آموزش عالی است.
او با بیان اینکه واحد آکسفورد دانشگاه آزاد در حال عبور از یک سری محدودیت های سیاسی و تبدیل شدن به یک مرکز تحقیقاتی بزرگ در آینده نزدیک است، گفت: این واحد دانشگاهی در سال 86 تاسیس و تا سال 88 در حال بسترسازی، راه اندازی و کسب مجوزهای قانونی اولیه بود که در پی آن با کسب یک سری گواهینامه های بین المللی در سازمان آموزش عالی انگلیس به ثبت رسید.

باقرزاده فاز دوم فعالیت های این دانشگاه را طی سال های 88 تا 90 دانست که در کنار مأموریت اصلی واحد، درصدد درآمدزایی و خوداتکایی مالی و ایجاد یک سیستم آموزشی دراز مدت بود که به همین منظور قراردادهایی با 7 دانشگاه انگلیس و موسسات آموزش عالی آن منعقد شد و در نخستین دوره 120 دانشجوی خارجی از شبه قاره در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های مدیریت، کامپیوتر و زبان انگلیسی جذب شدند و 70 دانشجوی بورسیه دکتری نیز از داخل کشور جهت ارتقا از درجه مربی به استادیاری به این واحد آمدند که بیش از دو سوم آنان فارغ التحصیل شدند.
او گفت: در دوره چهارم و همزمان با مدیریت میرزاده با مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه و تأیید هیأت امناء، مقرر شد واحد آکسفورد دانشگاه آزاد بار دیگر راه اندازی شده و فعالیت های خود را از سر گیرد که فعالیت های مهمی در یک برنامه ریزی پنج ساله مورد تصویب قرار گرفت.
به گفته باقرزاده، راه اندازی مرکز همکاری های بین المللی واحد آکسفورد (OICC) یکی از این اقدامات است و این مرکز به ارائه خدمات نوین آموزشی و پژوهشی متناسب با نیازهای داخل را در دستور کار خود دارد.

او با بیان اینکه از جمله اهداف تاسیس این مرکز، ایجاد کلوپی برای ارائه خدمات به اعضای آن که شامل واحدهای توانمند دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: عقد قراردادهای تحقیقاتی و پژوهشی، ارائه خدمات برای آموزش های حرفه ای و تخصصی و ضمن خدمت، برگزاری دوره های ویژه مدیریتی، تخصصی پزشکی و روان پزشکی در دستور کار این مرکز قرار گرفته است.
او از ثبت کالج زبان آکسفورد (OLC) خبر داد و گفت: بدین ترتیب این کالج در همکاری با دانشکده های زبان انگلیسی دانشگاه آزاد در زمینه برگزاری دوره های کوتاه مدت تخصصی فعالیت می کند.

باقرزاده همچنین به راه اندازی مرکز مطالعات ایران و جهان و ایران شناسی در انگلستان اشاره کرد و گفت: با توجه به وجود مراکز متعدد ایران شناسی در دانشگاه های انگلستان، این مرکز نقش حلقه وصل و مرجع را ایفا خواهد کرد که با تمهید نشست های علمی بزرگ، چگونگی تعاملات ایران و جهان را در حوزه های گوناگون بررسی خواهد کرد.


23231

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 343687

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام US ۱۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۰
    9 0
    دانشگاه آزاد هم مثل فروشگاه زنجیره ای مک دونالد شده.