مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام از آمادگی لازم برای راه‌اندازی کتابخانه در روستاهای کمتر از یک هزار نفر جمعیت در این استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، «مراد جلیلیان» در نشست انجمن کتابخانه‌های عمومی استان ایلام، اظهار کرد: در سال جاری 500 میلیون تومان اعتبار برای کتابخانه‌های عمومی استان در نظر گرفته‌ شده که از این میزان 330 میلیون تومان چه به ‌صورت اوراق مشارکت و به ‌صورت تنخواه قرار گرفته تخصیص ‌یافته است.

وی با اشاره به جابجایی کتابخانه پیامبر اعظم(ص) در سطح شهر ایلام، افزود: فضایی جدید با زیربنایی در حدود 240 متر مربع در نظر گرفته ‌شده که ظرف یک ماه آینده این امر صورت می‌پذیرد، همچنین در هفته دولت سال جاری 7 باب کتابخانه روستایی در استان افتتاح ‌شده و 3 باب دیگر نیز تکمیل بوده که در اسرع وقت به بهره‌برداری خواهند رسید.

جلیلیان با اشاره به اینکه تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام کتابخانه‌ای از محل اعتبارات استانی و از محل کمک‌های بنیاد برکت در دستور کار قرار دارند، اضافه کرد: در جشنواره رضوی در استان ایلام 2400 نفر در این جشنواره شرکت کردند که استان ایلام در سطح کشور با توجه میزان مشارکت مورد تقدیر دبیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور قرار گرفت.

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام به تشکیل بانک اطلاعات نویسندگان بومی استان اشاره کرد و گفت: در تمامی کتابخانه‌های عمومی استان، اسامی نویسندگان بومی استان با آثار متعلق به آنان در معرض دید بازدید کنندگان و مراجعه‌کنندگان قرار دارد.

وی با بیان اینکه در هفته کتاب و کتاب‌خوانی، برنامه‌های و فعالیت‌های بسیاری خوبی در راستای پویایی و توسعه فرهنگ مطالعه در استان انجام شد، عنوان کرد: در این هفته در کل شهرستان‌های استان، برنامه‌های متنوعی با همکاری مردم و مسئولان برگزار شد که با استقبال خوب مردم مواجه شد.

جلیلیان با اشاره به اینکه کتابخانه‌های عمومی استان نیازمند توجه بیشتری در زمینه زیرساخت هستند، گفت: در استان ما نیاز است که به توسعه کتابخانه توجه شود و اعضای انجمن حمایت بیشتری داشته باشند، در اکثر شهرستان‌ها طرح نیمه‌ تمامی وجود دارد که انتظار ما این است که حوزه راه و شهرسازی به ‌عنوان مجری این طرح‌ها، سرعت عمل بیشتری داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام، تصریح کرد: در مناطق روستایی که جمعیت زیر 1000 نفر دارند این مجوز داده‌ شده است که با همکاری امور روستایی و دهیاری‌ها قفسه‌های کتابی را گذاشته شود که اداره کل کتابخانه‌های استان، این آمادگی را دارد اما باید حوزه امور روستایی فعال شود که این کار در تمام روستاهای زیر 1000 نفر جمعیت انجام شود.

وی گفت: شهرداری‌ها نیم درصد سهم کتابخانه‌ها را از مردم وصول می‌کنند و به‌ حساب شهرداری‌ها واریز می‌شود ولی شهرداری‌ها این مبلغ پرداخت نمی‌کنند، بخش عمده‌ای از بودجه این اداره کل از محل وصول نیم درصد سایر شهرداری‌های کشور است که البته این میزان در استان ایلام ناچیز است.

جلیلیان در پایان اضافه کرد: انتظار می‌رود که فضاهای مازادی که در استان وجود دارد در راستای ایجاد کتابخانه در اختیار این اداره کل قرار گیرد که امور کتابخانه‌های عمومی استان از آمادگی لازم برای ایجاد کتابخانه برخوردار است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 608481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =