سردار سرتیپ پاسدارعلی فضلی در گفتگو با مهر، در خصوص فعالیت این سازمان در مقابله با تهدیدات سایبری، اظهارداشت: رویکرد سازمان بسیج مقابله با جنگ نرم، عمق بخشی داخلی و همچنین سازماندهی ارتش دهها میلیونی است.
وی با تاکید براینکه بسیجیان در حوزه های مختلفی از جمله حوزه فرهنگی و سازندگی ورود جدی داشته اند، گفت: بسیجیان دریادل در عرصه دفاع و حفظ امنیت کشور نیزنقش بسزایی را در طول تاریخ انقلاب و بویژه در مقاطع اخیر برعهده داشته است.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه معاونت فن آوری واطلاعات سازمان بسیج در حوزه سایبر و مقابله با جنگ نرم گامهای اساسی را برداشته است، عنوان کرد: در حوزه سایبر ما بدون اتکا به توان بسیجیان قادر به رصد کردن و مقابله جدی با دشمنانمان نبودیم.
وی با تاکید براینکه هیچ دفاعی بدون هجمه معنا ندارد، گفت: با توجه به اینکه عرصه جنگ بویژه جنگ سایبری دوطرفه است بنابراین دفاعی موفق است که هجمه ای توام با فکر، اندیشه و برنامه داشته باشد.
سردار فضلی تصریح کرد: درحقیقت همانطور که در حوزه سایبری به ما هجمه وارد می شود لشگر سایبری ما هم که شامل متخصصینی از بسیج اساتید، بسیج دانشجویی، بسیج طلاب و حتی بسیج خواهران است به سایتهای دشمن هجمه وارد می کنند.
گفتنی است، سردار سرلشگر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران پیش از این در خصوص فعالیت ارتش سایبری در مقابله با دشمنان گفته بود که با توجه به اتصال سپاه به بسیج و نیروهای انقلاب هیچگونه محدودیتی در رابطه با تعداد نیروهای متخصص در زمینه جنگ سایبری نداریم و علت موفقیت سپاه در عرصه جنگ سایبری هم استفاده از متخصصین بسیجی است.
14
| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||