فارس نوشت:

رئیس‌کل بانک مرکزی به بانک‌ها دستور داد از این پس مبادلات بین‌بانکی از جمله اعطای تسهیلات، تسویه تسهیلات، انتقال وجوه از حساب یک بانک به بانک دیگر و موارد دیگر را از طریق ساتنا انجام دهند و از استفاده از چک‌های رمزدار بین‌بانکی خودداری کنند.

محمود بهمنی هفته گذشته طی نامه‌ای خطاب به مدیران عامل بانک‌ها دستورالعمل اجرایی سامانه تسویه ناخالص آنی ساتنا(RTGS) را ابلاغ کرد.


در این بخشنامه که در تاریخ 21 تیرماه و با امضاء رئیس کل بانک مرکزی به بانک‌های عامل ابلاغ شده است تأکید شده که در راستای شفاف سازی مبادلات بین بانکی و اعمال سیاست‌های مدیریت کنترل نقدینگی و جلوگیری از اضافه برداشت بانک‌ها از منابع بانک مرکزی مقتضی است ترتیباتی اتخاذ شود تا از تاریخ 25/4/1390 هرگونه مبادلات بین بانکی اعم از اعطای تسهیلات، تسویه تسهیلات، انتقال وجوه از حساب یک بانک به بانک دیگر و سایر موارد را منحصراً از طریق صدور دستور پرداخت در سامانه ساتنا (BtoB) عملیاتی کرده (در صورت کفایت موجودی حساب نزد این بانک تسویه خواهد شد) و از صدور چک‌های بانکی رمزدار و بین بانکی برای موارد فوق اکیداً خودداری کنند.

/39/39

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 164225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۷:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    0 0
    باید هم این طور باشد این چه معنی دارد که اعتبار جا به جا شود پول خودش یک هویت مستقل اقتصادی دارد باید معلوم باشد حجم جا به جایی و مبادله اش چه قدر است و چه ارزشی می آفریند با این روند نمی شود فهمید که چه طور شد و چه کار کردند. این را اضافه کنید به سیستم فشل و سست الکترونیکی بانک ها تا دست تا بیاید اگر نفوذ و قدرت هم داشته باشید با این یک برگ کاغذ رمز دار چه کارهایی می شود کرد
  • بدون نام IR ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    0 0
    باز هم یک دستور غیر کارشناسی چیزی که در عمل امکان ندارد
  • بدون نام IR ۱۳:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    0 0
    در حین نقل وانتقال املاک ، خریدار وجه معامله را با تهیه یک فقره چک بین بانکی و ارائه با پشت امضا آن به فروشنده در دفتر خانه تامین مینماید ، حال چگونه میتوان ساتنارا جایگزین این مورد قابل اطمینان طرفین نمود.