ایسنانوشت:

پس از قطع آب مشترکین پرمصرفی که بیش از 200 مترمکعب آب مصرف می‌کردند، اکنون نوبت به مشترکین 50 مترمکعبی رسیده و با پایان یافتن مهلت داده شده از روز 24 شهریورماه آب مشترکینی که الگوی مصرف خود را تغییر ندهند، قطع خواهد شد.

معاون نظارت بر درآمد و امور شرکت فاضلاب تهران با اعلام آغاز مرحله‌ی دوم قطع آب مشترکان پرمصرف گفت: از ابتدای تابستان به مشترکینی که بیش از 50 مترمکعب آب مصرف می‌کردند هشدار و اخطار داده شد و یک ماه فرصت در نظر گرفته شد تا مصرف را کاهش دهند.

سید رسول باقری گفت: سه هزار مشترک در تهران شناسایی شدند که بیش از 50 مترمکعب آب مصرف می‌کنند و این درحالی است که الگوی مصرف، استفاده از 20 مترمکعب آب است. با توجه به این‌که مصرف بیش از 50 مترمکعب آب به معنای استفاده از 2.5 برابر الگوی مصرف است به‌طور موقت آب مشترکینی که به هشدارها توجه نکردند قطع خواهد شد.

او گفت: در ماه‌های اخیر به 700 هزار مشترکین پرمصرف اخطار کتبی داده شده است و گفته شده است که باید الگوی مصرف خود را تغییر دهند.

معاون نظارت بر درآمد و امور شرکت فاضلاب تهران با تاکید بر این‌که در حال حاضر 9 هزار مشترک بیش از 40 مترمکعب آب مصرف می‌کنند، گفت: پیش از این آب مشترکینی که بیش از 200 مترمکعب مصرف داشته‌اند به‌طور موقت قطع شد و انتظار می‌رود مشترکین پرمصرف اخطار‌ها را جدی بگیرند.

در مرحله‌ی اول تنها به مدت هفت ساعت (براساس مجوز در دست) قطع آب صورت گرفت و به خاطر محدود بودن زمان و تعداد روزهای انجام این کار، مرحله‌ی اول برخورد با مشترکین پرمصرف مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان و رسانه‌ها قرار گرفت، چرا که وزارت نیرو با وجود مجوز و قوانین بازدارنده گرچه محدود هستند، برخورد قاطعانه در حد همان مجوزهای محدود را نیز در مواقع لازم ندارد و تنها به سخن گفتن بسنده می‌کند.

معاون درآمد و امور مشترکین شرکت آب و فاضلاب استان تهران همچنین گفت: 22 درصد مشترکان تهرانی پر مصرف هستند.

باقری مجموع مشترکان شهر تهران را سه میلیون و 400 مشترک اعلام کرد که سه میلیون 200 مشترک آن خانگی هستند. دو میلیون و 500مشترک کمتر از 20متر مکعب آب مصرف می کنند.

او گفت: با توجه به کمبود شدید منابع آبی در تهران و جلوگیری از به وجود آمدن اختلال در فرآیند آبرسانی به پایتخت، از 24 شهریور برای مشترکان پرمصرف آب که بیش از 50 متر مکعب آب در یک دوره مصرف کنند ، محدودیت قطع آب به مدت هفت ساعت در یک روز اعمال می شود.

معاون درآمد و امور مشترکین شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تاکید بر اینکه شرکت آب و فاضلاب استان تهران برای یک ماه به مشترکان پر مصرف آب در تهران مهلت داده بود تا رفتار مصرفی خود را اصلاح کنند ، گفت: این مهلت به اتمام رسیده است و این هفته قرائت کنتورها به پایان می رسد تا هفته آینده بر اساس تصمیم شورای عالی تامین استان ،محدودیت قطع آب اعمال شود.

 

23231

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 374174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    10 2
    کار درستیه حتی اگه این طرح نصیب خودم و خونه خودم بشه
    • بی نام UA ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
      0 0
      احداث ایران رود تنها راه نجات از خشکسالی است
  • بی نام IR ۱۲:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    13 1
    همش ميگيد از هفته بعد،عمل از شما نديديم،همش حرف ميزنيد و شعار ميديد
  • بی نام IR ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    12 1
    چرا هفته آینده؟ همین امروز باید قطع کنند.
  • سارا A1 ۱۲:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    13 0
    چند وقته میگین قطع کنین دیگه البته بعضی ها کنتورشون رو دستکاری کردن لطفا اونارو هم کنترل کنید حتی در جنوب شهر میدونم که میگم
  • بی نام IR ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    16 1
    فقط هفت ساعت قطع؟ اون 200 متر مکعبي‌ها استخر پر ميکنن؟
  • بی نام A1 ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    12 1
    باید میزانی رو به عنوان بیش از حد معین کنند و جریمه سنگینی برای مصرف بیش از اون مقدار بگذارند تا افراد نگذارند مصرفشون به حد اون جریمه بالا برسه
  • محسن A1 ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    7 0
    منم باسه هدر رفتن 30درصد اب در زیر ساخت های شهری مثل تهران,فردا در سازمان اب و فاضلاب رو به کمک بچه های شهرداری پلمپ میکنم....
  • من IR ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۹
    1 0
    آب اونهايي كه استخرشون رو هر روز پر ميكنن رو كه قطع نميكنن ميان آب ما مردم ضعيف و ناتوان رو قطع مي كنن كه توان اعتراض رو نداريم
  • بی نام IR ۰۷:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۲
    0 0
    آبی که به دست ساختمان سازها هردقیقه دارد هدرمیرود چی؟مردم بایدصرفه جویی کنند که وظیفه شان است اما برای ساختمان سازهاچی چون پول میدهند هدردادن آب آزاد است؟متاسفانه شهرداری و وزارت نیرو به هیچ عنوان برنامه عمرانی ندارد.من چون در‍پیشگاه خداوندمسولم برای هر نوع اصرافاما شهرداری چطور؟تهران واقعا جای این همه ساختمان سازی رادارد که دایم شاهد ساخت و ساز هستیم؟چرانماینده های به این مهم که مساله ای ملی است توجه نمی کنند
    • حامد IR ۰۸:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۲
      0 0
      البته مصرف آب شهری بین 2 تا 3 درصد کل مصارف هست. بیشترین مصرف در کشاورزی و صنعت وجود داره. برای آب شرب هزینه های زیادی میشه و صد در صد باید صرفه جویی کرد. ولی باید به وضعیت کشاورزی و صنعت بیشتر از همه جا رسید.
  • بی نام IR ۰۷:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۲
    0 0
    ازوزارت نیروخواهش میکنم فکری برای جداسازی کنتورهای آب آپارتمان ها بکند من خودم به شخصه بسیاررعایت میکنم اماوقتی می بینم همسایگان ماشین میشویند یا فرش و بارها هم تذکردادیم اما متاسفانه کمتررعایت می کنند اینطورکه آب جداسازی شودمشخص می شودپرمصرف ها کیا هستند وجلوی مصرف بی رویه شان گرفته می شوداما اینطورکه قبوض برای یک ساختمان می آید چطورنشان میدهد که مصرف هرواحدچقدراست؟وباز اینجاتروخشک با هم میسوزند