نایب رئیس مجلس ریاست همزمان مجلس و فراکسیون اصولگرایان در مجلس هشتم را به دلیل آن دانست که کس دیگری همچون لاریجانی از چنین قاطعیتی برخوردار نبود.

محمدرضا باهنر نماينده تهران در گفت​وگو با خبرآنلاين، با اعتقاد بر اينکه کليت ترکيب مجلس نهم شبيه مجلس هشتم است، اظهار داشت: البته تعداد نميندگان اصلاح​طلب کمي کمتر شده است. اما باز هم حدود 20-30 تن از نمايندگان دوره بعد مجلس را نيز تشکيل مي​دهند.
نايب رئيس فراکسيون اصولگرايان با بيان اينکه اين فراکسيون در مجلس نهم شاهد گرايش​هاي مختلفي خواهد بود، افزود: در مجلس هشتم نيز همين اتفاق افتاد. کما اينکه اعضاي کنوني جبهه پايداري، در مجلس هشتم، فراکسيون انقلاب اسلامي را تشکيل دادند و بايد ببينيم که در مجلس نهم با چه اسمي وارد عرصه مي​شوند.
به گفته وي، دو سه گرايش مجزا در فراکسيون اصولگرايان مجلس نهم شکل ​خواهد گرفت که در تعامل به يکديگر مي​توانند امور قوه مقننه را به پيش ببرند. اين فراکسيون​ها مي توانند با همکاري يکديگر فعاليت کنند و هرجا اختلاف نظر سياسي و اختلاف سليقه داشتند، به راي عمومي در صحن علني مجلس تمکين کنند.
باهنر که فراکسيون پيشرفت و عدالت را در مجلس هشتم تشکيل داده بود، بحث درباره احتمال ادامه فعاليت آن در مجلس نهم را زودهنگام خواند و افزود: پيش​بيني مي​شود که دو گرايش عمومي جبهه پايداري و جبهه متحد اصولگرايان در مجلس نهم فراکسيون​هاي مجزايي داشته باشند و خرده فراکسيون​هاي سياسي، کارشناسي يا تخصصي مجزايي هم ذيل آنها تشکيل شود.
نماينده تهران در پاسخ به سوالي، احتمال تشکيل فراکسيون رهپويان را منوط به نظر اعضاي اين جمعيت در مجلس آتي خواند و افزود: ممکن است آنها هم بخواهند فراکسيون مجزايي داشته باشند اما بايد از خودشان بپرسيد.
نايب رئيس فراکسيون اصولگرايان در پاسخ به سوالي که به احتمال رياست توامان مجلس با فراکسيون اکثريت در مجلس بعد، يا لغو اين موضوع اشاره داشت هم گفت: امکان تفاوت رياست فراکسيون با رياست مجلس وجود دارد. البته مجلس نماد خرد جمعي است و از بيرون از مجلس نمي​توان براي آن تصميم گرفت. از اين رو خود نمايندگان بايد تلاش کنند و به خرد جمعي متعهد باشند.
به گفته وي، رياست همزمان مجلس و فراکسيون اصولگرايان در مجلس هشتم، مزايايي داشت. چرا که لاريجاني محبوبترين فرد بين نمايندگان است که توانمندي لازم را هم براي ايجاد تعامل ميان تمامي نمايندگان داشت. در مجلس هشتم کس ديگري نبود که همچون وي نظرات جامع و قاطعي در مجلس داشته باشد.
باهنر در عين حال اين ايراد را نيز وارد دانست که تفکيک ميان شخصيت رياست مجلس با رياست فراکسيون چندان راحت نيست و ممکن است مانع استفاده کامل از ظرفيت​هاي فراکسيون شود.
/2929
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 211493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی IR ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    45 0
    کسی باید رئیس مجلس باشدکه بتواند حرف و خواست مردم را عملی کند نه حرف دیگران را
  • نصیر بصیری IR ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    15 37
    باهنر جان درمورد ریس اینده مجلس در اینده صحبت کن الان زوداست.اقای اقا تهرانی واقای حدادعادل هم از گزینه های ریاست مجلس اینده هستند. اراي 85عضو جبهه پایداری رو ناديده نگير
  • بدون نام IR ۱۴:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    38 16
    گرچه هیچوقت نمی پسندیدم که رییس دو قوه با هم برادر باشند اما باز هم آقای لاریجانی را بهترین گزینه می دانم. نمی توان اشراف ایشان بر قوانین و تجربه سیاسی اشان را نادیده گرفت.
  • بدون نام IR ۰۸:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    0 0
    ازحدادوآقاتهراني كه صحبتشان است لاريجاني صدبرابربهتراست اگرراي به مردم باشدمابه لاريجاني راي ميدهيم(اينهمه بقيه نظرات خودراعين نظرات مردم ميداننديكبارهم ما)
  • بدون نام IR ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    0 0
    خصوصا برای شما