شرق در گفت و گویی با حمیدرضا ترقی عضو حزب موتلفه اسلامی نوشت:

·         اصولگرایان در انتخابات پیش‌رو دو نوع آرایش سیاسی را تجربه می‌کنند. اصولگرایان با آمدن هاشمی دچار نوعی سردرگمی شده‌اند. پیش از ورود هاشمی اصولگرایان به رقابت درون‌گفتمانی فکر می‌کردند چرا که معتقد بودیم نامزدهای اصلاح‌طلب از پایگاه آرای بالایی برخوردار نیستند، از طرفی به نظر می‌رسید نامزد مورد حمایت دولت هم ردصلاحیت می‌شود، با این حساب ترجیح دادیم بیشتر سلایق اصولگرایی باهم رقابت کنند اما با ورود هاشمی به عرصه انتخابات اصلاح‌طلبان تقویت شدند. هاشمی سال‌هاست در عرصه سیاسی کشور حضور دارد و برای همه ایرانیان شناخته شده است، با این حساب باید اختلاف سلیقه را کنار گذاشت و بر یک نامزد رای‌آور اجماع کرد.
·         ما از نامزد نهایی اصولگرایان که مورد تایید جامعتین هم باشد، حمایت می‌کنیم هرچند برخی در موتلفه هستند همانند آقای بادامچیان که از حضور و نامزدی هاشمی حمایت کرده‌اند اما موضع موتلفه هماهنگ با هسته اصلی اصولگرایان است.
·         در نظرسنجی‌ها مشخصا موقعیت ولایتی و قالیباف بهتر از بقیه افراد است، چرا که جلیلی به واسطه حضور تازه در عرصه انتخابات در نظرسنجی‌ها رای قابل توجهی ندارد. باید دید نظرسنجی‌های جدید با حضور جلیلی چه نتیجه‌ای خواهد داد اما در مقطع کنونی او از گزینه‌های محتمل به عنوان نامزد نهایی اصولگرایان است.
·         در طول ماه‌های اخیر و موضع‌گیری‌های جدید هاشمی، تفکر اصلاح‌طلبانه حاکم شده است. او مانند علی مطهری است. این افراد خود را به اصولگرایی نسبت می‌دهند اما رفتار و تفکر اصلاح‌طلبانه دارند. هاشمی هم از همین الگو تبعیت کرده است، به همین سبب هم حمایت اصلاح‌طلبان را پشت سر دارد.
·         در ميان اصولگرايان افرادی هستند که هاشمی را نزدیک به خود می‌بینند و به همین سبب از او حمایت می‌کنند اما در حال حاضر پایگاه اجتماعی اصلاح‌طلبان از هاشمی حمایت می‌کند. هاشمی هم موافقان صددرصدی دارد و هم مخالفان صددرصدی و هم آرای خاکستری به سمت او تمایل دارند و این سبب می‌شود تا او از پایگاه اجتماعی و آرای بالایی برخوردار باشد، به همین سبب اصولگرایان باید هوشمندانه‌تر رفتار کنند. چراکه اگر نامزد مورد حمایت دولت هم ردصلاحیت شود، پایگاه اجتماعی آنان که از اصولگرایان دل‌خوشی ندارد، به سمت هاشمی متمایل خواهد شد تا مانع پیروزی اصولگرایان شود. هاشمی رای معتدلان مستقلان و محافظه‌کاران و اصلاح‌طلبان را دارد و درصورتی‌که رای دولتی‌ها را داشته باشد، اصولگرایان باید نامزدی قوی برای رویارویی با او داشته باشند، به همین سبب در اجماع بر نامزد نهایی اصولگرایان حساسیت‌هایی هست.
 /2929
 
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 293059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۷:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۵
    38 1
    به اصطلاح اصول گرایان را گه گیجه گرفته است !!!
  • بدون نام IR ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۵
    25 1
    ارزش كامنت گذاشتن نداره. ملاك حق است نه افراد. برادر به اصطلاح شيعه! ظلمي كه اين اين بي اخلاقي ها به مولا ميكنيم غير شيعه ندارد.