رابرت فیسک روزنامه نگار انگلیسی روز چهارشنبه در مقاله‌ای از استقبال لبنانی ها از محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان ابراز شگفتی کرد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از الیوم السابع، وی با این مقدمه که سفر محمود احمدی‌نژاد رییس‌جمهوری ایران به لبنان تبلیغاتی است نتوانست ابعاد این استقبال را بپوشاند و اذعان کرد:« با این همه استقبال رسمی و غیر رسمی که از احمدی نژاد شد آیا او رییس جمهور ایران است یا لبنان؟»

این روزنامه نگار روزنامه ایندیپندنت برای توجیه استقبال دولت لبنان، گروهها و احزاب مختلف از احمدی نژاد نوشت: استقبال  امروز -چهارشنبه- حزب الله به عنوان اقلیت بزرگ لبنان از احمدی نژاد طبیعی است و دور از انتظار نبود. چراکه این رابطه دو سویه است و احمدی نژاد کمک های مالی و تسلیحاتی فراوانی به حزب الله کرده است.

منبع: خبرآنلاین