سعیدلو در نامه‌ای به ضرغامی فرصت پاسخگویی خواست.

معاون رییس جمهور در امور اجرایی بااشاره به نامه خود به ریاست صدا و سیما برای دراختیار گرفتن فرصت پاسخگویی به مطالب و اتهامات میرحسین موسوی گفت: آقای موسوی به جای مناظره و اعلام برنامه های خود به عنوان نامزد ریاست جمهوری با سخنان کذب به بنده و دوستانم در دولت اتهام زده است و امیدوارم سیما فرصتی برای پاسخگویی به اتهام وارده در اختیار ما قرار دهد.   

به گزارش ایرنا، علی سعیدلو تخریب و سیاه‌نمایی فضای عمومی جامعه را ظلم به مردم و کشور دانست و اظهارداشت: دولت نهم با تحمل سنگین‌ترین اتهامات از سوی جریانات مخالف، در تمام فرصت‌ها، سعی کرده مسوولیت را وسیله‌ای برای خدمت‌رسانی به مردم، پیشرفت و تعالی کشور، احیای ارزش‌های متعالی اسلامی و ولایتمداری قرار دهد.

وی خاطرنشان کرد: درفضای انتخاباتی عرصه‌ای به وجود آمده که متاسفانه برخی به جای پاسخگویی به عملکرد خودشان در گذشته، اقدام به سیاه‌نمایی خدمات دولت نموده، نعل وارونه می‌زنند.

معاون رییس‌جمهور اقدامات تخریبی و اتهام زدن به دیگران را خلاف اخلاق مسلمانی توصیف کرد و گفت: برای نمونه آقای موسوی در خصوص خانه مجللی که در محوطه مرکزی نهاد ریاست‌ جمهوری دردوران نخست وزیری به نام خود کرده است، به مردم توضیح دهد که این ملک را چند و چگونه خریده است. با توجه به اینکه ایشان معتقد به گردش آزاد اطلاعات و دانستن حق مردم می‌باشد، هستند.

سعیدلو افزود: ما پرونده‌سازی نمی‌کنیم، بلکه این مسایل وجود دارد، کسی جرات نمی‌کرد پیگیری کند، عملکرد هر شخص پرونده او محسوب می‌شود.

وی گفت: امیدواریم آقای موسوی برای رسیدن به منصب‌های دنیوی اخلاق را در همه امور رعایت نماید و با ملت شریف رو راست باشد.

منبع: ایرنا