حمید سجادی معاون سازمان ورزش که برای دقایقی در جمع کسانی که برای بدرقه ملی پوشان به گوانگژو آمده بودند سخنرانی کرد بحث را به تعریف کردن خاطره ای از بازی های آسیایی پکن کشاند و گفت:«دقیقا به خاطر دارم که در آن بازی ها تعداد ایرانی ها حاضر در پکن خیلی کم بود.حرف من به ورزشکاران این است که در دهکده بازی ها باید شعار بنی آدم اعضای یکدیگرند را کاملا رعایت کنند.در آنجا فقط خودمان می توانیم از خودمان حمایت کنیم.
در مسابقات پکن ما وارد سالن کشتی شدیم. یعقوب بنی نصرت مسابقه داشت و سالن خلوت خلوت بود.آنها نیاز به حمایت ما داشتند.آنجا من لیدر شدم،شعر می ساختم و همه هم کلام آن را اجرا می کردیم.با تشویق هایی که آن زمان انجام دادیم توانستم سه مدال بگیریم و از سالن خارج شویم.»
سجادی این را می گوید و در ادامه از حمایت هایش در استادیوم برای تیم فوتبال حرف می زند:«برای تیم ملی فوتبال هم به استادیوم رفتیم و کلی تیم را تشویق کردیم.در آن بازی ها عابدزاده درخشید و تیم فوتبال افتخار آفرینی کرد.اما قسمت مهم قضیه اینجا بود که ما در برگشت به همراه اتوبوس فوتبالیست ها برگشتیم که این خاطره خوبی برای من است.»
سجادی که در بازی های پکن به عنوان نماینده دو و میدانی ایران شرکت کرده بود ضمن تشکر ویژه از تمام مسئولان خطاب به بهرام افشارزاده می گوید:«از همه مدیران ارشد سازمان و کمیته ملی المپیک تشکر می کنم اما تشکر ویژه من از افشارزاده است که صبح را به شب پیوند داده است و زحمات زیادی را برای اعزام تیم ها به گوانگژو کشیده است.در پایان از همه تیم ها می خواهم که در مراسم افتتاحیه حضور داشته باشند چون این اتفاق خیلی مهم است.ما باید تاریخ ساز شویم و تصاویر افتخار آفرینی بچه های ایران در همه جا وجود داشته باشد.»