ایرنا گزارش داد:

رییس ستاد اقامه نماز کشور گفت: برای تعلیم دین در مدارس به کتاب‌های تعلیمات دینی بسنده شده است که این کتاب‌ها جاذبه‌ای برای دانش آموزان ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی چهارشنبه شب در جمع اعضای مجمع طلاب و فضلای قمی حوزه علمیه قم در حسینیه آیت الله مرعشی نجفی قم افزود: تعلیم دین به نوجوانان و جوانان نیاز به ایجاد رابطه عاطفی مناسب بین معلم و نوجوان دارد که این رابطه معمولا در مدارس بین معلم و دانش آموز بوجود نمی‌آید.

وی گفت: مشکل مذکور نقش روحانیون در عرصه تبلیغ دین بین نوجوانان و جوانان را حساس تر می‌کند و طلاب و علمای حوزه‌های علمیه باید به این امر توجه داشته باشند.

رییس ستاد اقامه نماز کشور افزود: خیر بسیاری از کنگره‌ها و همایش‌ها به مردم عادی نمی‌رسد و معمولا عده‌ای کارشناس و متخصص حاضر در این جمع‌ها می توانند از فایده‌های یک همایش بهره مند شوند.

وی اضافه کرد:به عنوان مثال کنگره‌ای برای گرامیداشت شیخ مفید برگزار می شود اما آیا مردم عادی نیز خواهند فهمید که شیخ مفید چه کسی بوده است؟

قرائتی گفت: جوانان ما در کنار کار مذهبی در امور مرثیه و عزاداری نیاز به خنده وشادی دارند و ما علما نباید تنها به فکر گریاندن آنان باشیم.

وی اظهارداشت: همین جوانان استقبال عظیمی از رهبر انقلاب در قم کردند و همان‌ها بودند که گرد رهبری چون امام راحل جمع شدند و انقلاب عظیم اسلامی را بوجود آوردند.

رییس ستاد اقامه نماز کشور افزود: عملکرد روحانیون قمی در عرصه تبلیغ دین باید به نحوی باشد که عملکرد آن‌ها الگویی برای روحانیون سراسر کشور شود.

وی افزود: زکات علم نشر دادن آن است و علما و روحانیون قم باید نسبت به تعلیم و تربیت جوانان حساس باشند.

منبع: ایرنا