بالا گرفتن تب انتخابات که تفاوتهای اساسی با دورههای پیشین دارد، تجربهای جدید برای این کارشناس ارشد علوم اجتماعی و دکتری مدیریت استراتژیک است.
ششمین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی که از 18 تیر 84 مدیریت پلیس ایران را بر عهده گرفت، پس از استعفای محمدباقر قالیباف شهردار این روزهای تهران برای شرکت در انتخابات نهم ریاست جمهوری رئیس پلیس ایران شد. او که ریاست دانشگاه علوم انتظامی و معاون هماهنگکننده نیروی انتظامی و پیش از آن یکی از معاونتهای نیروی مقاومت بسیج را در پرونده کاری دارد با پایان یافتن رقابتهای رسمی نامزدهای ریاست جمهوری دهم شبهای سختترش آغاز خواهد شد.
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و نهاد تحت امر او روز گذشته در حالی اطلاعیهای درباره انتخابات منتشر کرد که صبوری و خودداری پلیس این روزها خیلی به چشم آمد تا جایی که کسی نتوانست ادعایی درباره این نهاد مطرح کند و با تعطیلی انتخاباتی گشتهای ارشاد نیروی انتظامی نشان داد قصد دارد بهانهای هم به دست کسی ندهد.
در اطلاعیه نیروی انتظامی با اشاره به «شور و هیجان ایرانی و اسلامی» ملت بزرگ ایران برای مشارکت حداکثری نگاهی به آنچه تاکنون در دستور کار این نیرو بوده، آمده است: «نیروی انتظامی فارغ از هرگونه جانبداری سیاسی و گرایش به نامزد خاص هوشمندانه از آغاز فعالیتهای انتخاباتی با اشراف کامل، اوضاع را زیر نظر گرفته و با فراهم کردن بسترهای امنیت اجتماعی زمینه مساعدی را برای ابراز احساسات هواداران و فعالیتهای قانونی نامزدهای انتخاباتی فراهم کرده است.
تاکنون معضل یا مشکل خاص امنیتی اتفاق نیفتاده است و بیشک شرایط امنیتی ایدهآل کنونی با وجود تراکم و گسترش شور و هیجان انتخاباتی قابل توجه در کشور مرهون شعور اجتماعی و اخلاق مدنی اسلامی است.» فشردگی و اهمیت وظایف این روزهای رئیس پلیس کشور خاطراتی ماندگار برای سردار خواهد بود چرا که «با توجه به پایان یافتن زمان تبلیغات انتخاباتی در ساعت 8 صبح پنجشنبه 21 خرداد ناجا حلقه کنترلی کاملتری را اعمال و براساس قانون از فضای عمومی مراقبت میکند.» چهار شب ماندگار سردار از دیشب آغاز شد؛ چلهای که سرتیپ پاسدار اسماعیل احمدی مقدم رئیس پلیس 48ساله ایران را آبدیدهتر میکند.