پس از اینکه مردم اندونزی درشهرهای مختلف این کشور به تظاهرات پرداخته و مخالفت قاطع خود را نسبت به سفر'باراک اوباما'رییس جمهوری آمریکا به اندونزی اعلام داشتند،مردم این کشور روزسه شنبه در فضای اینترنتی و در شبکه های اجتماعی Facebook و Twitter، بار دیگر مراتب انزجار را خود از سفر اوباما رییس جمهوری آمریکا به کشورشان اعلام کردند.
براساس این گزارش، با نگاهی به صفحات مختلف سایت های اینترنتی و بخصوص شبکه های اجتماعی در می یابیم که مردم اندونزی به دلیل سیاست های آمریکا درقبال دنیای اسلام و حمایت بی حد و مرز این کشور از اسرائیل، به مخالفت با سفر 'اوباما' می پردازند.
رییس جمهوری آمریکا درحالی تا ساعاتی دیگر وارد جاکارتا خواهد شد و با رییس جمهوری اندونزی دیدار خواهد کرد که مخالفت های مردمی درسطح شهر و فضاهای مجازی،همچنان ادامه دارد و برتعداد مخالفان این سفر افزوده شده است.
باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا ساعتی پیش دهلی نو پایتخت هند را به مقصد جاکارتا پایتخت اندونزی که 4 سال از دوران کودکی خود را در آن گذرانده، ترک کرده است.