مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گیلان گفت: متوسط سرانه مطالعه هرفرد گیلانی در روز بیش از متوسط سرانه کشور است.

محمد احمدی پور افزود: متوسط سرانه مطالعه هر فرد در استان گیلان در روز 84دقیقه است و این زمان برای هر فرد در کشور 20/76دقیقه است.

وی اضافه کرد: این آمار براساس یک پیمایش انجام شده در بین 17هزار نفر در کشور که 500نفر آن در استان گیلان بوده، بدست آمده است.

وی به ایرنا گفت: در این میان آمارهای برررسی شده در زمینه های مختلف نشان می دهد که هر فرد ایرانی در مطالعه کتاب های غیر درسی 29/15دقیقه در روز وقت صرف می کند که این رقم در استان گیلان 12/17دقیقه در روز است.

به گفته وی ، در حوزه مطالعه الکترونیک هر فرد در کشور در روز 29/2دقیقه وقت صرف می کند اما این رقم در استان گیلان برای هر فرد 3/2دقیقه است.

احمدی پور یاد آورشد: در بررسی مطالعه ادعیه در کشور هر فرد در روز 12/12دقیقه وقت صرف می کند که این رقم در استان گیلان برای هر فرد 53/9دقیقه است.

وی ادامه داد: برای مطالعه روزنامه هر فرد ایرانی 30/39دقیقه در روز وقت می گذارد اما در استان گیلان این رقم 50دقیقه است.
به گفته احمدی پوردر زمینه سایر نشریات در سطح کشور هر فرد ایرانی 29/6دقیقه در روز وقت می گذارد اما این رقم در استان گیلان 47/6دقیقه است.

استان گیلان حدود دو میلیون و 500هزار نفر جمعیت دارد و بیش از 100نشریه محلی آفعالیت داشته و به دلیل برخورداری از شاخصه‌های فرهنگی به عنوان استان فرهنگی مطرح است.

منبع: ایرنا